Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

    Informasjon om produktfamilien

    ColorBurst Powercore gen2 er en kraftig LED-armatur designet for effekt- og områdebelysning. Armaturen er godkjent for utendørs bruk. De arkitektoniske armaturene i standardformat gir lyseffekt i fullfarge og kan brukes både til dynamisk uplight-belysning, flombelysning og dekorativ belysning.

    Benefits

    Optisk system med ny utforming som bedrer lyskvaliteten, fargens uniformitet og muligheten for fargekombinasjon til hver LED.
    Bredt utvalg av nye Philips-tilbehørsalternativer og fire innfatningsfarger å velge mellom
    Større fargesamsvar på tvers av alle LED-armaturer i en familie med Chromasync-teknologi

    Funksjoner

    • Utvider tilpasningsmulighetene med en lang rekke nye Philips-tilbehørsalternativer. I tillegg til den primære linsen på 8° kan fem ulike lyssprederlinser tilpasses til armaturen og produsere (asymmetriske) strålevinkler på 20°, 40°, 60°, 80° og 10° x 40°. Fire innfatningsfargealternativer (svart, grå, hvit og bronse) – samt muligheten for å legge til eller kombinere tilbehør som louver, full blendebeskyttelse eller halv blendebeskyttelse – skaper nye estetiske muligheter for designere og arkitekter.
    • Større fargesamsvar på tvers av alle LED-armaturer i en familie med Chromasync-teknologi.Under produksjonsprosessen skaper en kalibrert lysmålingsenhet en algoritme for å definere et felles fargespekter for hele familienav LED-armaturer. Når Chromasync aktiveres, oppnås det et fargesamsvar uten at det er behov for manuell justering av fargepunkter på hver armatur.
    • Oppfyller ASTM G85 for korrosjonsbestandighet og ANSI C136.31-2010-standarden med 3G-vibrasjonsklassifisering.
    • Har et innovativt optisk system med ny utforming som bedrer lyskvaliteten til hver LED, fargens uniformitet og muligheten for fargekombinasjon for hver ColorBlast IntelliHue Powercore gen4-armatur.
    • Forbedrer holdbarheten med ny flat linse som hindrer at vann samles inne i armaturen, beskytter LED-ene og beskytter armaturene i hele levetiden.
    • Integrerer patentert Powercore-teknologi som kontrollerer utgangseffekten til armaturen direkte fra nettspenningen – raskt, effektivt og nøyaktig. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro slår sammen nettspennings- og kontrolldata og overfører dem til armaturen via en enkelt standardkabel, noe som forenkler monteringen og reduserer de totale kostnadene dramatisk.

    Bruksområder

    Uplight
    Spotbelysning
    Dekorativ belysning
    Nedlastinger
    Leaflets
    Visuelle hjelpemidler
    Software plugins
    Relaterte verktøy
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    Merk av et produkt for å legge til

    Kontakt oss

     

    Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

    Finn distributør eller partner

     

    Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

    Fant du ikke det du lette etter?
    Kanksje disse linkene kan hjelpe deg