Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

    Informasjon om produktfamilien

    ColorBurst IntelliHue Powercore gir presis fargekontroll og innstillbart hvitt lys av høy kvalitet i samme armatur for utendørs veggbelysning og spotbelysning. IntelliHue-teknologien gir 80+ CRI (2700–4000 K) og mulighet for å justere alle CCT mellom 2000 og 10 000 K over og under svartlegemekurven.

    Benefits

    IntelliHue har en avansert tilnærming til fargeblanding som gjør det mulig med intelligent farget og hvitt lys fra én enkelt armatur
    Optisk system med ny utforming som bedrer lyskvaliteten, fargens uniformitet og muligheten for fargekombinasjon til hver
    Bredt utvalg av nye Philips-tilbehørsalternativer og fire innfatningsfarger å velge mellom

    Funksjoner

    • Utvider tilpasningsmulighetene med en lang rekke nye Philips-tilbehørsalternativer. I tillegg til den primære linsen på 10° kan fem ulike lyssprederlinser tilpasses til armaturen og produsere (asymmetriske) strålevinkler på 20°, 40°, 60°, 80° og 10° x 40°. Fire innfatningsfargealternativer (svart, grå, hvit og bronse) – samt muligheten for å legge til eller kombinere tilbehør som louver, full blendebeskyttelse eller halv blendebeskyttelse – skaper nye estetiske muligheter for designere og arkitekter.
    • Fargeendring og hvitt lys av høy kvalitet fra samme armatur – IntelliHue har en avansert tilnærming til fargeblanding som gir intelligent farget og hvitt lys av høy kvalitet fra én og samme armatur. Flere kanaler med LED-lyskilder gir et fullstendig spekter av nøyaktig kontrollerbart lys, inkludert millioner av mettede farger, pasteller og ensartet hvitt lys med en CRI som er større enn 83 i området 2700–4000 K.
    • Større fargesamsvar på tvers av alle LED-armaturer i en familie med Chromasync-teknologi. Under produksjonsprosessen skaper en kalibrert lysmålingsenhet en algoritme for å definere et felles fargespekter for hele familien av LED-armaturer. Når Chromasync aktiveres, oppnås det et fargesamsvar uten at det er behov for manuell justering av fargepunkter på hver armatur.
    • Oppfyller ASTM G85 for korrosjonsbestandighet og ANSI C136.31-2010-standarden med 3G-vibrasjonsklassifisering.
    • Gir R9-verdier som kan nå opptil 81. Mettet rødfarge, et lys som gir gjenstander og overflater en levende og fyldig farge, perfekt for steder der atmosfære er viktig.
    • Har et innovativt optisk system med ny utforming som bedrer lyskvaliteten til hver LED, fargens uniformitet og muligheten for fargekombinasjon for hver ColorBlast IntelliHue Powercore-armatur.

    Bruksområder

    Uplight
    Spotbelysning
    Dekorativ belysning
    Nedlastinger
    Leaflets
    Visuelle hjelpemidler
    Software plugins
    Relaterte verktøy
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    Merk av et produkt for å legge til

    Kontakt oss

     

    Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

    Finn distributør eller partner

     

    Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

    Fant du ikke det du lette etter?
    Kanksje disse linkene kan hjelpe deg