Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

    Informasjon om produktfamilien

    Vaya Free Form er en kompakt, skjult og fleksibel lineær armatur for belysning av rette eller buede taklister, innfellinger og nisjer. Vaya Free Form gir enhetlig hvitt lys i løp opp til 10 meter. Ved innendørs bruk kan armaturen enkelt kappes og kobles til igjen. Det gir mulighet for løp i rom med uvanlig form som er vanskelige å lyse opp, uten lodding eller verktøy. Ved utendørs bruk kan armaturen kappes og forsegles igjen slik at den beholder IP66-klassifiseringen.Vil du ha mer informasjon? Gå til www.colorkinetics.com/vaya/.

    Benefits

    Vaya Free Form har IP40- og IP66-klassifisering og er godkjent for både innendørs og utendørs bruk
    Leveres i standard fargetemperaturer på 3000 K og 4000 K. Tilpassede konfigurasjoner er tilgjengelige med 2200 K, 2700 K, 5000 K og 6500 K
    Både innendørs- og utendørsversjonene kan tilpasses alle lengder med intervaller på 62,5 mm

    Funksjoner

    Vaya Free Form er innkapslet i solid ekstrudert silikon, og med IP40- og IP66-klassifisering er den godkjent for både innendørs og utendørs bruk.
    Silikoninnkapslingen har matte sider og linse, og gir en jevn 120° lyskjegle i langs hele LED-stripen. Det kommer lys bare der du retter det mot. Den kompakte størrelsen og korte mikseavstanden gir jevnt lys og minimerer skygge fra sokkelen.
    Med binningtoleranse på 3 SDCM er det nesten ikke fargeforskjell mellom Vaya Free Form-armaturer. Hvis du på et tidspunkt blir nødt til å bytte ut en skadet enhet, kommer du ikke til å kunne se forskjell.
    Leveres i standard fargetemperaturer på 3000 K og 4000 K. Tilpassede konfigurasjoner er også tilgjengelige i fargetemperaturene 2200 K, 2700 K, 5000 K og 6500 K.
    Monteringsalternativene sikrer enhetlig, nøyaktig plassering nesten uansett overflate, slik at LED-armaturene sitter fast i den posisjonen du velger. Aluminiumsskinnen sikrer rette, nøyaktige løp, mens monteringsklipsene i polykarbonat er ideelle for tilpasset plassering rundt lister og hjørner.

    Bruksområder

    Skjult, fleksibel belysning for taklister, innfellinger og nisjer.
    Nedlastinger
    Leaflets
    Visuelle hjelpemidler
    Software plugins
    Relaterte verktøy
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    Merk av et produkt for å legge til

    Kontakt oss

     

    Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

    Finn distributør eller partner

     

    Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

    Fant du ikke det du lette etter?
    Kanksje disse linkene kan hjelpe deg