Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

    Informasjon om produktfamilien

    ActiLume Wireless 1–10 V-systemet fungerer sammen med OccuSwitch Wireless-enheter.Trådløse armaturer med ActiLume Wireless 1–10 V-systemer deler informasjonen om det er noen i rommet, og slår av når det ikke registreres aktivitet fra noen av sensorene.ActiLume 1–10 V-sensoren måler dagslysinnfallet og regulerer lyset etter det hvis den er koblet til de trådløse Switch Box-ene. Reduseringen av belysningen i forhold til dagslys deles ikke over det trådløse nettverket.Det er mulig å opprette ulike soner med trådløse enheter innenfor et trådløst nettverk. Du kan opprette spesielle miljøer på tvers av sonene, og kan hente fram lagrede miljøer ved hjelp av fjernkontrollen.

    Benefits

    Størst mulig fleksibilitet uten ekstra kostnader i forbindelse med kabling: gulvstående armaturer kan brukes til å skape et justerbart belysningssystem.
    Ulike sensorer brukes for å oppnå størst mulig energisparing ved at lysene dimmes når en person forlater arbeidsplassen. Lysene slås helt av når alle personer har forlatt området.
    Fjernkontrollen kan brukes til å overstyre systemet manuelt, og til å hente frem de tre lagrede lysmiljøene.
    Gir energibesparende løsninger som er enkle å montere.

    Funksjoner

    Med det trådløse systemet ActiLume Wireless 1–10 V kan du enkelt koble sammen i et system. Du trenger ikke dyre kabler, og systemet er svært fleksibelt, noe som du kan dra nytte av i fremtiden.
    Det trådløse nettverket er basert på ZigBee-standarden. Med ZigBee kan du opprette et robust, sikkert og finmasket nettverk som støtter små datapakkeoverføringer, noe som sørger for lang batteritid for batteridrevne enheter.
    Nettverket kan utvides over tid til også å inkludere andre enheter fra OSW-serien (OccuSwitch Wireless). OccuSwitch Wireless-serien består av en OSW-aktuator og en serie med sensorer.
    Opptil 16 trådløse enheter kan kobles sammen i ett trådløst nettverk.
    Funksjonene til ActiLume 1–10 V-sensoren er fremdeles de samme: justering av lysnivået mellom 1/3 og 3, egendefinert forsinkelse mellom 1 og 30 minutter, 100 timer burn-in.
    Overstyring av hver enkelt enhet ved hjelp av en knapp på koblingsboksen, eller styr enhetene i nettverket med den trådløse fjernkontrollen.

    Bruksområder

    kontorer, møteromgulvstående armaturerOptimalisert for takhøyder på maks. 4 m
    Nedlastinger
    Leaflets
    Visuelle hjelpemidler
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    Merk av et produkt for å legge til

    Kontakt oss

     

    Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

    Finn distributør eller partner

     

    Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

    Fant du ikke det du lette etter?
    Kanksje disse linkene kan hjelpe deg