Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag
  Lukk filtre Vis filtre
  Vis flere filtre
  Vis færre filtre
  • Produkt
  • Effekt
  • Dimming controls
  • IK rating
  • IES
  • Brosjyre

  Sorter etter:

    Informasjon om produktfamilien

    UV-C-armaturen er utviklet for desinfeksjon av flater og kan brukes til et stort utvalg bruksområder. UV-C-armaturen gir universell UV-C-stråling med jevn lysfordeling. Desinfiseringsegenskapene er basert på effekt og en spesifikk eksponeringstid for en gitt avstand fra den spesifikke overflaten. Ingen personer skal være til stede under drift på grunn av stor fare for skade på øyne og hud. Ytelsen blir forsterket av en svært reflektiv og robust aluminiumsinnfatning som forbedrer effektiviteten og retter UV-C-lyset mot overflatene som skal bestråles. Lampeholderne og endefestene er beskyttet mot UV-C takket være en spesiell skjerming. Armaturet kan fås med både 1 og 2 lyskilder, noe som gir mer fleksibilitet.

    Benefits

    UV-C-lys deaktiverer effektivt de fleste virus og bakterier på overflater som bestråles direkte*1. UV-C-produkter for overflatedesinfeksjon utstyrt med våre UV-C-lyskilder, kan deaktivere SARS-CoV-2-virus på overflater med mer enn 99 % slik at det kommer under målbare nivåer*2.
    Velprøvd, effektiv desinfeksjon i hele den lange levetiden til lyskilder og lysarmaturer
    Miljøvennlig – ingen ozon-utslipp under eller etter bruk
    Brukes trygt i kombinasjon med sikkerhetsanordninger som kontrollert tilgang til enheter
    *1 Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae Revised, updated and expanded by A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns and J.R. Bolton. With earlier contributions by Gabriel Chevrefils (2006) and Eric Caron (2006) With peer review by B. Barbeau, H. Wright (1999) and K.G. Linden.
    *2 Nadia Storm et al, Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation, 2020. Report available at https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8. The UV-C irradiance used in this study was 0.849 mW/cm 2.

    Funksjoner

    Tilgjengelige konfigurasjoner: 1 eller 2 lyskilder
    Tilgjengelig med eller uten reflektorer
    Philips T8 TUV-lysrør inkludert: 18 W eller 36 W
    Kortbølget UV-stråling stopper på 253,7 nm (UVC)
    Svært reflektiv aluminiumsinnfatning for bedre reflektivitet og ytelse
    Alle plastkomponenter er beskyttet med spesiell UV-C-beskyttelse
    Flere monteringsmuligheter
    I samsvar med alle gjeldende bestemmelser og standarder

    Bruksområder

    Butikk: Holde handlevogner, hyller og disker virusfrie.
    Frisører og wellness: Desinfisere kundelokaler, gulv, speil, stoloverflater og andre sensitive områder
    Skoler: Desinfisere klasseromsvegger, gulv, pulter og overflater
    Kontorer: Nøytralisere arbeidsrom, møtesteder og korridorer
    Banker: Desinfisere overflater, minibanker og arbeidsflater
    Hotell og restaurantnæringen: Desinfisere hotellrom, resepsjoner og treningsfasiliteter
    Matutsalg: Eliminere bakterier fra klargjøringsoverflater og utstyr
    Baderom: Desinfisere toaletter, vasker og speil

    Advarsler og sikkerhet

    FARE: UV-produkt i risikogruppe 3. Som alle typer desinfeksjonssystem, må UV-C-lyskilder og -enheter installeres og brukes på riktig måte.
    Direkte eksponering for UV-C kan være farlig og medføre en hudreaksjon som ligner solbrenthet samt alvorlig skade på hornhinnen. Siden UV-C er usynlig for øyet, må UV-C-armaturen installeres sammen med tilstrekkelige sikkerhetsanordninger for å sikre at UV-C-armaturen kan brukes på en trygg måte. UV-C-armaturene skal bare brukes som komponenter i et system som består av tilstrekkelige sikkerhetsanordninger, inkludert, men ikke begrenset til de nevnt i monteringsinstruksjonen og/eller brukerhåndboken.
    Philips UV-C-enheter må bare selges gjennom kvalifiserte partnere og installeres av fagpersoner i henhold til de strenge sikkerhetskravene og juridiske kravene. Våre UV-C-produkter er ikke beregnet på bruk i bruksområder eller aktiviteter som kan forårsake og/eller føre til dødsfall, personskade og/eller skade miljøet.
    Ansvarsfraskrivelse:
    UV-C-armaturen er effektiv ved inaktivering av visse virus, bakterier, protozoer, sopp og andre skadelige mikroorganismer er som beskrevet under Fordeler. Signify og dens gruppe av selskaper verken lover eller garanterer at bruken av UV-C-armaturer vil beskytte eller holde brukere fri for infeksjon og/eller kontaminering av skadelige mikroorganismer eller sykdom. UV-C-armaturene er ikke godkjent for, ikke tiltenkt for og må ikke brukes til å desinfisere medisinske enheter. I tillegg til dette, og ikke begrenset av noen av utelukkelsene eller begrensningene av ansvar for Signify og tilknyttede selskaper, som er angitt i enhver form for salgsavtale, distribusjon eller andre måter UV-C-armaturer tilgjengeliggjøres på, skal ikke Signify eller tilknyttede selskaper ha ansvar for eller forpliktelser forbundet med krav eller skader som kan oppstå av eller være relatert til bruk av UV-C-armaturer utenfor deres tiltenkte bruksområde eller i strid med deres installasjons- og driftsinstruksjoner, som beskrevet under Bruksområder, i brukerhåndboken og/eller i monteringsinstruksjonen.
    Nedlastinger
    Leaflets
    Visuelle hjelpemidler
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    Merk av et produkt for å legge til

    Kontakt oss

     

    Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

    Finn distributør eller partner

     

    Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

    Fant du ikke det du lette etter?
    Kanksje disse linkene kan hjelpe deg