Flere brands fra

Forslag

  Utebelysning fra Philips

  Løsninger for hagebelysning som lyser opp et hvilket som helst utendørsområde

  Al fresco-belysning med høy stemningsfaktor

  Våren er den perfekte tiden til å komme seg ut og oppdage hagen på nytt. Solbadere og hageentusiaster kommer ut i det grønne paradiset bak huset for å nyte varmen fra solen mot huden og lade opp batteriene. Hvorfor skal du slutte å nyte den lille oasen din fordi solen går ned? Mørke hager tilhører fortiden. Med riktig valg av utendørsbelysning, fra solcelledrevne hagelys til LED-utendørsbelysning, kan gi hagen din en avslappende atmosfære og lar deg nyte de behagelige sommertemperaturene til langt på natt.

   

  Se videoen for å finne ut mer om den enkle monteringen.

  Al fresco-belysning

  Kjøp på nettet

  Kjøp i butikk

  find-your-keys

  Kan du finne nøklene i mørket?

  outdoor_2017

  Vil du ha bedre belysning utendørs for å være sammen med familien?

  Utebelysning – trendy, robuste og økonomiske produkter til hagebelysning


  Med et enestående design er Philips-serien for utebelysning flott å se på, i tillegg til at bruken av kvalitetsmaterialer gir et holdbart og værbestandig produkt. Siden du vet at våren kommer og at du har hagebelysning, kan det hjelpe deg gjennom de hardeste vintermånedene. Produktene er trygge og enkle å montere, så selv amatører kan oppnå resultater som er en mester verdig, når de installerer utelysene våre.

  Fasadebelysningen vår har 25 års levetid med 5 års garanti for integrerte LED-moduler. Renovasjonssyklusen er 20 år i gjennomsnitt, og lysene trenger derfor mindre vedlikehold enn et gjennomsnittlig hjem. Dermed kan du enkelt sikre at du får størst mulig utbytte av tiden utendørs.

  Nyskapende og smarte løsninger for hagen din

  product_intro_icon_bewegung

  Bevegelsessensorer

   

  Hagebelysning med bevegelsessensorer fra Philips gir økt sikkerhet og er spesielt energieffektive. Lyssensorene skiller mellom natt og dag, mens bevegelsessensorene registrerer når noen nærmer seg.

  product_intro_icon_led

  LED

   

  LED-produkter til utebelysning fra Philips er utstyrt med den aller nyeste teknologien. De gir enestående lyseffekt og høy lyskvalitet. De skaper varmt, hvitt lys og har lang levetid.

  Kun det beste for hagen din: de nye hagebelysningsproduktene våre for 2016

  • 25 års levetid med 5 års garanti for integrerte LED-moduler
  • Materialer og utførelse av høy kvalitet
  • Holdbare og værbestandige
  • Enestående produktdesign og sikkerhet
  •  Jevn lysfordeling takket være integrerte LED-lys
  • Færre skygger enn med tradisjonelle lyspærer
  • UV-tester viser at vi kan garantere at fargene bevares
  • Du slipper å bytte ut lyskildene
  • Energibesparelser på opptil 90 % – noe som betyr lavere energikostnader
  • Enkel montering i 3 raske trinn
  • LED-moduler på 600 til 800 lumen gir kraftig og varmt hvitt lys
  • Kan sammenlignes med energibesparende lyskilder på 12 til 15 Watt
  • God fargegjengivelse med en fargetemperatur på 2700 Kelvin
  wand3
  Med rett valg av fasadebelysning kan du ikke bare få en behagelig atmosfære i hagen, men også utforme et godt opplyst og trygt inngangsparti med spesielt utvalgte vegglamper. Vegglampene gir også varme lyseffekter på terrasser og balkonger, og garanterer lange og behagelige sommerkvelder.
  wege3
  Produkter til LED-utebelysning, inkludert sokkellys og bakkelys, er en perfekt løsning til belysning av hagen og terrassen din, og skaper samtidig et behagelig bakteppe til en avslappende kveld utendørs.
  sockel3
  Riktig valg av utebelysning kan skape en idyllisk stemning i hagen, men kan også være avgjørende med tanke på sikkerhet. Ledelys for innganger og gangstier gir trygg tilgang til eiendommen for deg og gjestene dine, og skaper et unikt og uforglemmelig førsteinntrykk.