Flere brands fra

Suggestions

  WarmGlow LED

  Enkelt Star-spotlys

  Warmglow-lys som kan dimmes, Perfekt for å skape atmosfære, Komfortabelt LED-lys som er skånsomt for øynene, Enkelt å montere, med ClickFix 5624031P0 Finn lignende produkter
  • Jo mer du dimmer lyset, desto varmere blir fargetonen

   56240/31/P0

   WarmGlow LED

   Enkelt Star-spotlys

   56240/31/P0 Finn lignende produkter

   Endre romatmosfæren for å passe med hva du gjør. Med Philips WarmGlow LED-spotlampene kan du dimme sømløst til riktig lysnivå – fra sterkt funksjonelt lys til en varm, innbydende og koselig varm glød. Jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Jo mer du dimmer lyset, desto varmere blir fargetonen

  Fungerer med de fleste LED-dimmere

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • ClickFix-montering

   ClickFix-montering

   Du kan enkelt installere spotterne selv takket være ClickFix. Bare monter braketten til taket, koble ledningene, klikk og fest lampen på en gang.

  • Endre atmosfæren med demperen

   Endre romatmosfæren for å passe med hva du gjør. Med Philips WarmGlow LED-spotlamper kan du skape den perfekte atmosfæren med dimmeren. Dimm fra 2700 K funksjonelt klart lys ned til 2200 K innbydende varmt lys for en koselig stund. Jo mer du dimmer, desto varmere blir lyset.

  • Høy lyseffekt – 500 lumen

   Lys opp hjemmet ditt med høykvalitetslys

  • Integrert LED-lys

   Dette spotlyset har en integrert LED i høy kvalitet som gir optimal lyseffekt.

  • 5 års garanti for trygghet

   Alle våre spotlamper er bygd for å vare. De leveres med 5 års garanti på hele produktet, slik at du kan nyte langvarig kvalitetsbelysning hver eneste dag.

  • Lampens levetid er opp til 30 års bruk

   LED varer lenger. Dette gjør at det tar lang tid mellom hver gang du skal bytte ut lyskildene dine, og reduserer avfallsmengden og kostnadene dine i det lange løp.

  • Få LED-lys av høy kvalitet, samtidig som du sparer energi

   LED sparer opptil 80 % energi sammenlignet med tradisjonell belysning med samme lyseffekt. Når du kjøper en Philips LED-lampe eller lyskilde, sparer du penger med det samme. For hver lyskilde du erstatter med en LED, reduserer du strømregningen din.

  • Full lysstyrke med det samme den slås på

   Med Philips LED-spotter får du full lysstyrke med det samme. Det naturlig varmhvite lyset skaper en koselig og innbydende atmosfære.

  • Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

   Denne LED-spot gir en velkjent bredstrålet belysning (40 grader), og er derfor godt egnet for både belysning av gjenstander og som allmennbelysning. Den er ideell for bruk på kjøkkenet, i stuen eller spisestuen.

  • Justerbart spothode for maksimal fleksibilitet

   Det justerbare spothodet er designet for å styre lyset dit du trenger det mest.

  • Lengevarende materialer av høy kvalitet

   Dette spotlyset er laget av lengevarende materialer av høy kvalitet, og med overlegen finish. Dette sikrer et solid og slitesterkt produkt som vil lyse opp hjemmet ditt i mange år framover.

  Se alle spesifikasjoner