Forslag

  Taklamper

  Canaval-taklampe, 12 W

  2700 K, Hvit, Kan dimmes, SceneSwitch 8719514326880 Finn lignende produkter
  • Ett lysarmatur. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

   8719514326880

   Taklamper

   Canaval-taklampe, 12 W

   8719514326880 Finn lignende produkter

   Skap den rette stemningen ved å endre lysstyrke. Philips' LED-taklampe SceneSwitch har tre lysstyrkeinnstillinger som er perfekte for ethvert øyeblikk. Ingen lysdimmer eller ytterligere installasjon kreves. Det eneste du trenger, er lysbryteren du allerede bruker Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Ett lysarmatur. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

  • EyeComfort – belysning som er behagelig for øynene

   Dårlig innebelysning kan belaste øynene. Vi tilbringer stadig med tid innendørs, og derfor er det mer viktig enn noen gang å belyse hjemmet riktig. Våre produkter streber etter å samsvare med EyeComforts strenge kriterier for blant annet flimmer, strobing, blending, fargegjengivelse og dimme-effekter. Philips LED-lyspærer gir like god og komfortabel belysning gjennom hele livssyklusen, med konsekvent kvalitet, lysmengde og farge i mer en ti år. Skift til en belysning som tar vare på øynene dine – de vil takke deg.

  • Enkel installering

   Enkel installasjon. Bare fest eller heng den på veggen eller takflaten, koble til kontakten, og så er armaturen klar til å brukes.

  • Jevn lysfordeling

   Spre lyset jevnt på tvers av rommet.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.