Flere brands fra

  • Slå på fantasien

   71884/08/P0

   Taklampe

   71884/08/P0 Finn lignende produkter

   Denne runde Philips og Disney Princess-lampen lyser opp med et levende bilde av ditt barns favorittfilm. Den tilfører veggene og taket fest og farge, mens den solide og runde utformingen er helt sikker å ta på for små nysgjerrige barnehender. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Slå på fantasien

  • For barn

   For barn

   Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

  • Varmhvitt lys

   Varmhvitt lys

   Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

  • Egnet til vegg- og takmontering

   Egnet til vegg- og takmontering

   Monter denne lampen på veggen eller taket, akkurat slik du vil ha den.

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

   LED-lyskilde av høy kvalitet

   LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

  • Ideell for almennbelysning

   Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom er et perfekt midtpunkt som skaper godt lys. Den sørger for ideell innstilling av lyset for barnets daglige rutiner.

  Se alle spesifikasjoner