Forslag
  • Det rette lyset til den rette stemningen

   61079/31/P5

   Taklampe

   61079/31/P5 Finn lignende produkter

   Lag ønsket stemning med lyset som kjenner dine behov. Haraz LED-taklampe sammen med forhåndsinnstilte lysscener og en fjernkontroll, gir deg friheten til å justere lysstyrken og fargetemperaturen slik som du ønsker. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Det rette lyset til den rette stemningen

  • Innebygd LED, som en del av systemet

   Innebygd LED, som en del av systemet

   En lyskilde som du kan stole på. Med integrerte LED-lyskilder trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold eller lampeskifte, samtidig som du har en perfekt lysatmosfære i hjemmet ditt.

  • 80 % energibesparelse

   80 % energibesparelse

   Opptil 80 % energisparing sammenlignet med standard glødende lyskilder.

  • Justerbar 2700–6500 K

   Justerbar 2700–6500 K

   Denne lampen er justerbar, og du kan stille det inn på din foretrukne lysfarge; fra varmhvit (2700K) til kjølig dagslys (6500K).

  • Lang driftstid opptil 15 år

   Lang driftstid opptil 15 år

   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED-ene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles så komfortabelt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Jevn lysfordeling

   Jevn lysfordeling
  • Juster enkelt lysnivået med den medfølgende fjernbetjeningen

   Juster lysintensiteten med en fjernbetjening (inkludert). Ideell for å skape en atmosfære for alle anledninger, enten det er en koselig middag for to, eller man skal slappe av i stuen med familie og venner.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.