Flere brands fra

SceneSwitch LED

Byre firedobbelt spotlys

Tre lysinnstillinger, Fungerer med lysbryteren din, Perfekt for å skape atmosfære, Komfortabelt LED-lys som er skånsomt for øynene 5066414P0 Finn lignende produkter
 • En lampe. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger.

  50664/14/P0
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  SceneSwitch LED

  Byre firedobbelt spotlys

  50664/14/P0 Finn lignende produkter

  Noen ganger har du lyst til å forandre stemningen slik at den matcher det du gjør. Med SceneSwitch LED-spotter fra Philips kan du enkelt endre lysinnstillingen med den eksisterende veggbryteren din. Det er ikke nødvendig med dimmer eller annen installasjon. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En lampe. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger.

Fungerer med din eksisterende lysbryter på veggen

 • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

  Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

  Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

 • ClickFix-montering

  ClickFix-montering

  Du kan enkelt installere spotterne selv takket være ClickFix. Bare monter braketten til taket, koble ledningene, klikk og fest lampen på en gang.

 • Bruk den lysbryteren du har for å skifte stemningen

  Noen ganger har du lyst til å skifte atmosfæren i rommet slik at den passer til det du holder på med. Med SceneSwitch LED-spotter fra Philips kan du enkelt endre innstillingen fra klart lys, til naturlig lys og en koselig varm glød. Ingen dimmer eller ytterligere installasjon kreves. Det eneste du trenger, er lysbryteren du allerede bruker.

 • Gjenopprett spotten til fabrikkinnstillingene

  Hvis flere SceneSwitch-lamper brukes, og de ikke lenger synkroniseres, kan du ganske enkelt slå bryteren på og av i løpet av et sekund for å nullstille til standard fabrikkinnstilling.

 • Husk automatisk på den siste lysinnstillingen din.

  Denne SceneSwitch-spotten har en innebygd minnebrikke husker den siste lysinnstillingen hvis bryteren slås av i lengre enn 6 sekunder. Hvis du ikke bytter mellom aktiviteter ofte, vil lyset være i favorittmodus når du slår det på igjen.

 • Høy lyseffekt – 1720 lumen

  Lys opp hjemmet ditt med høykvalitetslys

 • Integrert LED-lys

  Dette spotlyset har en integrert LED i høy kvalitet som gir optimal lyseffekt.

 • 5 års garanti for trygghet

  Alle våre spotlamper er bygd for å vare. De leveres med 5 års garanti på hele produktet, slik at du kan nyte langvarig kvalitetsbelysning hver eneste dag.

 • Full lysstyrke med det samme den slås på

  Med Philips LED-spotter får du full lysstyrke med det samme. Det naturlig varmhvite lyset skaper en koselig og innbydende atmosfære.

 • Få LED-lys av høy kvalitet, samtidig som du sparer energi

  LED sparer opptil 80 % energi sammenlignet med tradisjonell belysning med samme lyseffekt. Når du kjøper en Philips LED-lampe eller lyskilde, sparer du penger med det samme. For hver lyskilde du erstatter med en LED, reduserer du strømregningen din.

 • Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

  Denne LED-spot gir en velkjent bredstrålet belysning (40 grader), og er derfor godt egnet for både belysning av gjenstander og som allmennbelysning. Den er ideell for bruk på kjøkkenet, i stuen eller spisestuen.

 • Justerbart spothode for maksimal fleksibilitet

  Det justerbare spothodet er designet for å styre lyset dit du trenger det mest.

 • Lampens levetid er opptil 25 års bruk

  LED varer lenger. Dette gjør at det tar lang tid mellom hver gang du skal bytte ut lyskildene dine, og reduserer avfallsmengden og kostnadene dine i det lange løp.

Se alle spesifikasjoner