More brands from

 • Saving in style

  32614/31/16
   For more information,<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/326143116/326143116_elr_.pdf" target="_blank">download product fiche</a>
  For more information,download product fiche

  Taklampe

  32614/31/16 Find similar products

  Elegante bølger av lys fra en kraftig glassdesign. Denne Philips-taklampen med hvitt glass kaster et nydelig varmthvitt lys. Dersom du ønsker en kombinasjon av enkelhet, kvalitetsutførelse og eleganse, har du funnet det du leter etter. See all benefits

  Suggested retail price: kr 1 129,00

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Saving in style

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Den største fordelen med energieffektiv belysning er energisparingen. En energisparende lyskilde bruker kun en femtedel av energien til en tradisjonell lyskilde. Det betyr at hvis du installerer energisparende belysning fra Philips hjemme, kan du redusere strømregningen (for belysning) med ca. 80 %.

 • Lyskilde med ekstra lang levetid

  Lyskilde med ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 12 000 timer.

 • Robust og driftssikker

  Robust og driftssikker

  Skapt for å vare. Alle delene i Philips' serie med belysning er laget av materialer og komponenter av høy kvalitet. Med denne Philips-lampen kan du kjøpe en lysarmatur av høy kvalitet som varer lenge.

 • Spredende, varmhvitt lys

  Spredende, varmhvitt lys

  Denne lampen bruker det siste innen energibesparende lampeteknologi fra Philips for å gi et varmt, hvitt og naturlig lys. Det diffuse lyset lyser opp rommet med et varmt hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig. Diffust lys er perfekt for almennbelysning.

 • Stilig, moderne design

  Denne Philips-lampen har et rent, moderne utseende som bryter med de tradisjonelle, klumpete og kjedelige energibesparende produktene. Alle designlampene i serien er slanke og elegante og er nøye utformet som den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.

 • Stilig hvitt

  Hvitt er enkelt, mykt og alltid stilfullt og er en tidløs farge som gjør ethvert interiør rent.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.