Flere brands fra

 • Giving light a new experience

  56493/31/16

  Spot

  56493/31/16 Finn lignende produkter

  Denne iøynefallende hvite Philips Ledino-takspotlampen er et stilig innslag. Den kaster et kraftig og varmt hvitt LED-lys som du kan rette i en hvilken som helst retning med de dreibare spothodene. Demp lyset for å skape en hyggelig stemning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Giving light a new experience

med denne LED-designlampen

 • High Power LED

  LED-modulen til denne belysningen er en unikt utviklet løsning fra Philips som kombinerer tre LED-er i en holder laget av syntetiske materialer og aluminium. Med denne teknikken er det mulig å få optimal lysmengde og en 100 % ensartet lysfarge.

 • Blanding av belysning og design

  Denne designlampen har lys med en minimalisme som utfordrer de tradisjonelle grensene, og lager lys og lysformer med inspirerende renhet og skjønnhet.

 • Varmhvitt lys

  Denne lampen bruker det aller siste innen belysningsteknologi fra Philips med nye avanserte og kraftige LED med et varmhvitt lys som gir lys med en fargetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Juster lysintensiteten til Philips LED-lysene med en dimmer (ikke inkludert). Dette gjør denne lampen perfekt for å skape en stemning for enhver situasjon, enten det er et koselig måltid eller avslapning i stuen sammen med familie og venner. Philips har testet flere veggdimmere som har vist seg å være kompatible med våre LED-lamper. En liste over kompatible dimmere er tilgjengelig i delen for nedlasting og støtte.

 • Ekstremt lang driftstid

  En lyskilde du kan stole på. LED-belysning fra Philips har veldig lang levetid på minst 20000 timer (tilsvarer 20 års gjennomsnittlig bruk i tre timer per dag med minst 13000 ganger av og på). Med LED fra Philips trenger man ikke å bekymre seg for vedlikehold eller bytting av lyskilder, og alltd ha den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Sparer opptil 80 % energi

  LED-belysningsteknologien som brukes i lysarmaturer fra Philips, er svært energibesparende (en modul på 7,5 W produserer 350 Lumen). Resultatet er at alle lysarmaturene sparer energi, slik at forbrukerne sparer penger på strømregningen, og bidrar til å verne miljøet. Hvis du vil ha hjemmebelysning som er energibesparende og gir flott lys med en rekke moderne designvarianter, skal du se etter LED-produkter fra Philips.

 • Kan roteres i alle retninger

  Du kan rotere lampehodet til Philips-lysarmaturen i ønsket retning og få lys der du trenger det.

 • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.