Flere brands fra

myLiving Spot

CHESTNUT, matt krom, LED 556901716 Finn lignende produkter
 • Leve i øyeblikket med glede

  55690/17/16
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/556901716/556901716_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Spot

  55690/17/16 Finn lignende produkter

  Denne serien med sølv-spoter i matt krom med skinnende detaljer er stilige med en vri. Alle er dreiemonterte og hengslet slik at det er enkelt å endre retningen på lysstrålen. Det varme og hvite lyset fra LED-lyskildene av høy kvalitet er perfekt for stemningslys. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Leve i øyeblikket med glede

Moderne belysning i dag

 • Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

  Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

  Denne Philips-spoten har den perfekte lysstrålen for stemningslys. Du kan bruke det samlede lyset til å utheve detaljer eller trekk i interiøret.

 • Rett lyset dit du vil

  Rett lyset dit du vil

  Denne myLiving-spotlampen fra Philips gir deg full kontroll over belysningen av hjemmet. Du kan rotere de fleksible hodene dit du vil, slik at du kan rette lyset dit du trenger det mest.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Denne lampen bruker det aller siste innen belysningsteknologi fra Philips med nye avanserte og kraftige LED med et varmhvitt lys som gir lys med en fargetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • For alle rom i ditt interiør

  Denne Philips-spotlampen er fullstendig funksjonell og samtidig svært elegant og legger til en dekorativ touch i alle rom i hjemmet.

 • Naturlige og gjenkjennelige former

  Myke overganger og kurvede linjer preger den tidløse formen til myLiving fra Philips. myLiving-spotlampene er praktiske, elegante og diskré og passer perfekt inn i alt moderne interiør.

 • Tidløse materialer

  Metall og glass er brukt slik at det gir hjemmet et nøytralt og elegant utseende. De solide og ukompliserte materialene appellerer til alle moderne sinn.

 • Matt krom

  Pynt opp interiøret med denne lampen i matt krom, en sølvhvit og matt metallfarge.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.