More brands from

 • En lampe. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

  50661/31/P0

  Spot

  50661/31/P0 Find similar products

  Noen ganger har du lyst til å forandre stemningen slik at den matcher det du gjør. Med SceneSwitch LED-spotter fra Philips kan du enkelt endre lysinnstillingen med den eksisterende veggbryteren din. Det er ikke nødvendig med dimmer eller annen installasjon. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

En lampe. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

Fungerer med din eksisterende lysbryter på veggen

 • Designet for å behage øynene dine*

  Designet for å behage øynene dine*

  Det er lett å se hvordan hardt lys kan være en belastning for øynene våre. Hvis belysningen er for sterk, opplever du blending, mens hvis den er for svak opplever du flimmer. Nå kan du forsiktig opplyse omgivelsene med lysdioder som er designet for å være skånsomme mot øynene, og skape den perfekte stemningen for hjemmet ditt.

 • ClickFix-montering

  ClickFix-montering

  Du kan enkelt installere spotterne selv takket være ClickFix. Bare monter braketten til taket, koble ledningene, klikk og fest lampen på en gang.

 • Bruk den lysbryteren du har for å skifte stemningen

  Noen ganger har du lyst til å skifte atmosfæren i rommet slik at den passer til det du holder på med. Med SceneSwitch LED-spotter fra Philips kan du enkelt endre innstillingen fra skinnende lys, til naturlig lys og en koselig varm glød. Ingen dimmer eller ytterligere installasjon kreves. Det eneste du trenger, er lysbryteren du allerede bruker.

 • Gjenopprett spotten til fabrikkinnstillingene

  Hvis flere SceneSwitch-lamper brukes, og de ikke lenger synkroniseres, kan du ganske enkelt slå bryteren på og av i løpet av et sekund for å nullstille til standard fabrikkinnstilling.

 • Husk automatisk på den siste lysinnstillingen din.

  Denne SceneSwitch-spotten har en innebygd minnebrikke husker den siste lysinnstillingen hvis bryteren slås av i lengre enn 6 sekunder. Hvis du ikke bytter mellom aktiviteter ofte, vil lyset være i favorittmodus når du slår det på igjen.

 • Høy lyseffekt – 430 lumen

  Lys opp hjemmet ditt med høykvalitetslys

 • Integrert LED

  Dette spot har et integrert LED-lys av høy kvalitet som gir optimal lyseffekt.

 • 5 års garanti for trygghet

  Alle våre spotlamper er bygd for å vare. De leveres med 5 års garanti på hele produktet, slik at du kan nyte langvarig kvalitetsbelysning hver eneste dag.

 • Full lysstyrke med det samme den slås på

  Med Philips LED-spotter får du full lysstyrke med det samme. Det naturlig varmhvite lyset skaper en koselig og innbydende atmosfære.

 • Spar energi med LED i høy kvalitet

  LED sparer opptil 80 % energi sammenlignet med en tradisjonell belysning med samme lyseffekt. Når du kjøper en Philips LED-lampe eller pære, begynner du å spare penger med en gang. For hver lyskilde du erstatter med et LED, kan du se at strømregningen blir mindre.

 • Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

  Denne LED-spot gir en velkjent bredstrålet belysning (40 grader), og er derfor godt egnet for både belysning av gjenstander og som allmennbelysning. Den er ideell for bruk på kjøkkenet, i stuen eller spisestuen.

 • Justerbart spothode for maksimal fleksibilitet

  Det justerbare spothodet er designet for å styre lyset dit du trenger det mest.

 • Lampens levetid er opptil 25 års bruk

  LED-lampene varer lenger, noe som gjør at du slipper å bytte lyskilder. Dette reduserer avfallet betydelig og gjør at du sparer penger.

See all Specifications