Flere brands fra

 • Spar med stil

  40759/31/16
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  myLiving

  Pendel

  40759/31/16 Finn lignende produkter

  Vanndråpedesignen bader rommet i lys og inspirasjon. Denne nydelige hvite hengelampen fra Philips er det perfekte midtpunktet i et rom og gir et varmt hvitt og energibesparende lys og nye innredningsmuligheter. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spar med stil

designlampe

 • Gir en energibesparelser på opptil 80 %

  Gir en energibesparelser på opptil 80 %

  Den største fordelen med energieffektiv belysning er energisparingen. En energisparende lyskilde bruker kun en femtedel av energien til en tradisjonell lyskilde. Det betyr at hvis du installerer energisparende belysning fra Philips hjemme, kan du redusere strømregningen (for belysning) med ca. 80 %.

 • Lyskilde med ekstra lang levetid

  Lyskilde med ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 12 000 timer.

 • Robust og driftssikker

  Robust og driftssikker

  Skapt for å vare. Alle delene i Philips' serie med belysning er laget av materialer og komponenter av høy kvalitet. Med denne Philips-lampen kan du kjøpe en lysarmatur av høy kvalitet som varer lenge.

 • Spredende, varmhvit lys

  Spredende, varmhvit lys

  Denne lampen bruker det siste innen energibesparende lampeteknologi fra Philips for å gi et varmhvit naturlig lys. Det diffuse lyset lyser opp rommet med et varmt hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig. Diffust lys er perfekt for almennbelysning.

 • Stilig, moderne design

  Denne Philips-lampen har et rent, moderne utseende som bryter med de tradisjonelle, klumpete og kjedelige energibesparende produktene. Alle designlampene i serien er slanke og elegante og er nøye utformet som den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.

 • Stilig hvitt

  Hvitt er enkelt, mykt og alltid stilfullt og er en tidløs farge som gjør ethvert interiør rent.

Se alle spesifikasjoner