More brands from

 • Dekorer hjemmet med lys

  37690/17/16

  Pendel

  37690/17/16 Find similar products

  Skill deg ut i jungelen av taklys. Philips myLivings hengende Egbert-pendel har en lang skjerm trukket i elegant stoff, med teleskoparmer med nikkeldetaljer og lyssterke lamper. Nyt den tidløse og stilige designen. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Dekorer hjemmet med lys

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • En Philips-lyskilde følger alltid med

  En Philips-lyskilde følger alltid med

  Philips-lyskilder av høy kvalitet følger med i esken for å oppnå den beste lyseffekten.

 • Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Juster lysintensiteten til denne belysningen fra Philips med en dimmer (ikke inkludert). Dette gjør denne lampen ideell for å utheve trekk eller skape en atmosfære for alle anledninger, enten det er en koselig middag for to, eller man skal slappe av i stuen med familie og venner.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Høyden på pendelen er enkel å justere

  Høyden på denne pendellampen kan justeres til enhver tid ved hjelp av en teleskopisk arm som du enkelt kan vri for å korte ned eller forlenge pendelen.

See all Specifications