Flere brands fra

myLiving Pendel

Italo, grå, LED 372668716 Finn lignende produkter
 • Dekorer hjemmet ditt med lys

  37266/87/16
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/372668716/372668716_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Pendel

  37266/87/16 Finn lignende produkter

  Philips myLiving Italo er en trendy pendel i glass med en lekende geometrisk design og mange morsomme figurer til hjemmet. Det gjennomsiktige glasset er stilig moderne og forsterker skjønnheten i det varme hvite LED-lyset og hjemmeinnredningen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet ditt med lys

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Lang driftstid opptil 15 år

  Lang driftstid opptil 15 år

  En lyskilde du kan stole på. De integrerte LEDene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, kommer til å vare opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Du trenger hverken å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære, i tilleg til at du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Justerbar høyde ved installasjonen

  Denne pendelen fra Philips leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

 • Skap en stilig og innbydende atmosfære

  Denne lampen er designet ut fra det nyeste innen smak, trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med innredningen, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

 • Perfekt for å slappe av og omgås andre

  Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.