Flere brands fra

myLiving Pendel

VARANDE, bronse, LED 366970616 Finn lignende produkter
 • Dekorer hjemmet ditt med lys

  36697/06/16
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/366970616/366970616_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Pendel

  36697/06/16 Finn lignende produkter

  Denne klassiske Philips myLiving Varande-pendelen som kan høydejusteres, har fire lamper som gir rikelig med varmhvitt LED-lys som kan dimmes. Fire kremfargede kulelamper i glass henger på rad fra en søyle av bronse. Inkluderer det unike click!FIX-systemet for enkel montering. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet ditt med lys

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den gir optimal full lysstyrke med det samme og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en koselig atmosfære.

 • Høyden på pendelen er enkel å justere

  Høyden på pendelen er enkel å justere

  Høyden på denne pendelen fra Philips kan alltid justeres ved å heve eller senke stangen i midten av ledningene.

 • Kompatibel med de fleste dimmere

  Kompatibel med de fleste dimmere

  Denne Philips LED-lampen inkluderer den nyeste LED-teknologien og fungerer med de fleste dimmere. Du kan ganske enkelt bruke gjeldende dimmer, eller hvilken som helst dimmer som passer deg.

 • Enkel installering med click!FIX-systemet

  Enkel installering med click!FIX-systemet

  På dette LED-lyset brukes click!FIX, et nytt og revolusjonerende monteringssystem, patentert av Philips. Med click!FIX kan du enkelt montere lyset i fire enkle trinn. Det er enkelt og raskt.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Skap en stilig og innbydende atmosfære

  Skap en stilig og innbydende atmosfære

  Denne lampen er designet ut fra det nyeste innen smak, trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med innredningen, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

 • Perfekt for å slappe av og omgås andre

  Perfekt for å slappe av og omgås andre

  Stuen er sentrum i hjemmet– et sted der familien samles, slapper av og er sammen. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

 • ClickFix-montering

  ClickFix-montering

  Installer spotlys enkelt og alene. Takket være ClickFix kan du reparere den alene. Bare monter braketten til taket, koble ledningene, klikk og fest lampen på en gang.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.