Forslag

  myLiving

  Pendel

  Surrey, Børstet kobber 3653205E7 Finn lignende produkter
  • Skap den riktige lysstilen

   36532/05/E7

   myLiving

   Pendel

   36532/05/E7 Finn lignende produkter

   Ikonisk design i en lampe med vintageutseende som passer perfekt til den personlige stilen din. Philips myLiving Surrey-pendelen har en børstet kobberfarget overflate og hvit innside. Det tidløse utseendet passer til interiør i både moderne og retro stil. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Skap den riktige lysstilen

  Gjør vintagestilen komplett

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

   Stuen er sentrum i hjemmet – et sted der familien samles og slapper av. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

  • Materialer i høy kvalitet

   Denne lampen er modellert med lagvise mønstre av materialer av høy kvalitet og har en enestående overflate. Dette sikrer et solid og slitesterkt produkt som vil sette sitt preg på hjemmet ditt i mange år fremover.

  • Skap en stilig og personlig atmosfære

   Denne lampen har et friskt og moderne utseende med en tidløs design. Den ikoniske formen er en utsøkt kombinasjon av gammelt og nytt. Lampen står i stil med både et moderne og klassisk interiør, noe som gir deg muligheten til å kombinere det klassiske med det moderne i et hjem som både ser og føles bra ut.

  • Lyskilde følger ikke med

   Denne lampen leveres uten lyskilde, noe som gjør det mulig for deg å velge den lysmengden som passer best til rommet og den personlige smaken din. Hvis du velger en LED-lyskilde fra Philips, er du sikret høy kvalitet og lang levetid.

  Se alle spesifikasjoner