Flere brands fra

Suggestions

  myLiving

  Innfelt spot

  Asterope, hvit, LED 591803116 Finn lignende produkter
  • Gi hjemmet særpreg med lys

   59180/31/16
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   myLiving

   Innfelt spot

   59180/31/16 Finn lignende produkter

   Den elegante Philips Smartspot Asterope med en innebygd LED-spott i hvitt er festet flatt mot taket, noe som gir en ren silhuett. De retningsstyrte og avanserte LED som kan dimmes, gir varmhvit belysning som er like klar og vakker som halogen. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Gi hjemmet særpreg med lys

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

   LED-lyskilde av høy kvalitet

   Teknologien som er i denne lyskilden er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås på med det samme, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Varmhvitt lys

   Varmhvitt lys

   Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som angis i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdier produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys og gir en koselig atmosfære.

  • Justerbart spothode

   Justerbart spothode

   Rett lyset dit du vil ved å justere, rotere eller vippe på spothodet i lampen.

  • Kompatibel med de fleste dimmere

   Kompatibel med de fleste dimmere

   Denne Philips LED-lampen inkluderer den nyeste LED-teknologien og fungerer med de fleste dimmere. Du kan ganske enkelt bruke gjeldende dimmer, eller hvilken som helst dimmer som passer deg.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • Skap en stilig og innbydende atmosfære

   Skap en stilig og innbydende atmosfære

   Denne lampen er designet med utgangspunkt i de seneste trender og levemåter for enkelt å kunne passe sammen med innredningen din, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket deg.

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

   Perfekt for å slappe av og omgås andre

   Stuen er sentrum i hjemmet – et sted der familien samles og slapper av. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

  Se alle spesifikasjoner