Forslag

  myLiving

  Innfelt spot

  SHELLBARK, krom, LED 5020311P0 Finn lignende produkter
  • Skap den riktige lysstilen

   50203/11/P0

   myLiving

   Innfelt spot

   50203/11/P0 Finn lignende produkter

   Finn den rette lampen for humøret ditt – fra lyst når du trenger det og varmt når du føler for det. Med Philips Shellbark WarmGlow innfelt spotlys kan du jevnt dimme til riktig lysnivå – fra funksjonelt lys til innbydende varme for en hyggelig tid. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Skap den riktige lysstilen

  Nyt et koselig hjem

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

   LED-lyskilde av høy kvalitet

   Teknologien som er i denne lyskilden er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås på med det samme, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Varmhvitt lys

   Varmhvitt lys

   Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som angis i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdier produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys og gir en koselig atmosfære.

  • Kompatibel med de fleste dimmere

   Kompatibel med de fleste dimmere

   Denne Philips LED-lampen inkluderer den nyeste LED-teknologien og fungerer med de fleste dimmere. Du kan ganske enkelt bruke gjeldende dimmer, eller hvilken som helst dimmer som passer deg.

  • Lang driftstid opptil 30 år

   Lang driftstid opptil 30 år

   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED-lyspærene som brukes i denne LED-lampen fra Philips, kommer til å vare opptil 30 000 timer (som tilsvarer 30 år med en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag og med minst 13 000 brytersykluser). Det er godt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære, samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Skap en stilig og innbydende atmosfære

   Denne lampen er designet med utgangspunkt i de seneste trender og levemåter for enkelt å kunne passe sammen med innredningen din, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket deg.

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

   Stuen er sentrum i hjemmet – et sted der familien samles og slapper av. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

  • Materialer i høy kvalitet

   Denne lampen er modellert med lagvise mønstre av materialer av høy kvalitet og har en enestående overflate. Dette sikrer et solid og slitesterkt produkt som vil sette sitt preg på hjemmet ditt i mange år fremover.

  • WarmGlow som kan dimmes

   Utformet med kvalitetsdimming for å skape den riktige stemningen for alle aktiviteter. Jo mer du dimmer lyset, desto varmere blir stemningen.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.