Forslag

  myGarden

  Vegglampe

  Kiskadee IR, antrasitt 1738493PN Finn lignende produkter
  • Alltid lys når du kommer hjem

   17384/93/PN

   myGarden

   Vegglampe

   17384/93/PN Finn lignende produkter

   Denne elegante antrasittgrå vegglampen fra Philips har rene linjer og sterke aksenter. Den er laget av høykvalitets aluminium og ser flott ut i en moderne hage. Bevegelsessensoren slår lyset på automatisk når noen er i nærheten. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Alltid lys når du kommer hjem

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Praktisk og sikker, bevegelsessensor følger med

   Praktisk og sikker, bevegelsessensor følger med

   En bevegelsessensor er inkludert for å ønske deg velkommen når du kommer hjem, eller fortelle deg at andre har ankommet. Når sensoren oppdager bevegelse slås lampene på automatisk.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  • Skap en stilig og innbydende atmosfære

   Denne utendørs vegglampen er designet ut fra det nyeste innen trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med uteplassen og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

  Se alle spesifikasjoner