Flere brands fra

  myGarden

  Vegglampe

  Virga, svart, LED 172873016 Finn lignende produkter
  • Nyt en vakkert opplyst hage

   17287/30/16
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   myGarden

   Vegglampe

   17287/30/16 Finn lignende produkter

   Philips myGarden Virga-vegglampe er fremstilt av polert aluminium og den moderne formen retter det elegante LED-lyset bort fra veggen. Det gir garantert et sterkt stiluttrykk i hagen. Se alle fordeler

   Veiledende utsalgspris: kr 459,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Nyt en vakkert opplyst hage

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

   LED-lyskilde av høy kvalitet

   Teknologien som er i denne lyskilden er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås på med det samme, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Varmhvitt lys

   Varmhvitt lys

   Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som angis i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdier produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys og gir en koselig atmosfære.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • IP44 – værbestandig

   IP44 – værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt designet for utendørsmiljøer. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis med to siffer. Det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv og den andre mot vann. Denne utendørslampen har IP44, som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er mest vanlig og ideelt for utendørs bruk.

  Se alle spesifikasjoner