Forslag

  myGarden

  Vegglampe

  Freedom, antrasitt, LED 172399316 Finn lignende produkter
  • Lys opp ditt utendørsliv

   17239/93/16

   myGarden

   Vegglampe

   17239/93/16 Finn lignende produkter

   Moderne enkelhet og magisk lys i hagen eller på terrassen. Denne vegglampen i antrasitt med bevegelsessensor kaster kraftig, varmt og hvitt LED-lys og passer for belysning av inngangspartiet. Du vil føle deg trygg og kan glede deg over lys som ønsker deg velkommen. Se alle fordeler

   Veiledende utsalgspris: kr 1 259,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys opp ditt utendørsliv

  moderne utendørsbelysning

  • High power LED

   High power LED

   Philips utendørsbelysning bruker den nyeste og mest avanserte LED-teknologien. Den gir sterk lysmengde, god lyskvalitet og lang levetid.

  • Ekstremt lang driftstid

   Ekstremt lang driftstid

   En lyskilde du kan stole på. LED-belysning fra Philips har veldig lang levetid på minst 20 000 timer (tilsvarer 20 års gjennomsnittlig bruk i tre timer per dag med minst 13 000 ganger av og på). Med LED fra Philips skal man ikke bekymre seg for vedlikehold eller lampeskifte, og får alltid den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi. Dette gjør at du får lavere strømregning og at du hjelper miljøet.

  • Innbydende og betryggende lys

   Innbydende og betryggende lys

   Bevegelsessensoren slås automatisk på når du kom hjem, og informerer deg når noen kommer.

  • IP 44, utformet for utendørsbruk

   IP 44, utformet for utendørsbruk

   IP44-beskyttelse innebærer at denne belysningen er beregnet for utendørsbruk, så du kan være sikker på at Philips utendørsbelysing lyser opp i hagen uansett vær. Og den bruker Philips' kraftige LED-teknologi av topp klasse som er svært enkel å vedlikeholde, samt har svært lang levetid.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  • Moderne utendørsbelysning

   Imponerende, dristig og minimalistisk utendørsbelysning fra Philips. Den elegante og moderne stilen til Philips utendørsbelysning er perfekt for å lyse opp i hagen, på gangstier og andre utendørsområder.

  • Fullstendig utvalg av bruksområder

   Philips utendørsbelysning tilbyr flere bruksområder for å dekke flere belysningsbehov: vegg, søyle, spot i bakken, innfelte spot.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.