Forslag

  myGarden

  Vegglampe

  Flagstone, svart, LED 172093016 Finn lignende produkter
  • Lys opp ditt utendørsliv

   17209/30/16

   myGarden

   Vegglampe

   17209/30/16 Finn lignende produkter

   Minimalistisk design, men fortsatt funksjonell. Denne svarte vegglampen fra Philips kaster fra seg et kraftig, varmt, hvitt LED-lys. Den gir en unik glød til veggen din med toveis lyseffekter. Se alle fordeler

   Veiledende utsalgspris: kr 939,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys opp ditt utendørsliv

  • High power LED

   High power LED

   Philips utendørsbelysning bruker den nyeste og mest avanserte LED-teknologien. Den gir sterk lysmengde, god lyskvalitet og lang levetid.

  • Ekstremt lang driftstid

   Ekstremt lang driftstid

   En lyskilde du kan stole på. LED-belysning fra Philips har veldig lang levetid på minst 20 000 timer (tilsvarer 20 års gjennomsnittlig bruk i tre timer per dag med minst 13 000 ganger av og på). Med LED fra Philips skal man ikke bekymre seg for vedlikehold eller lampeskifte, og får alltid den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi. Dette gjør at du får lavere strømregning og at du hjelper miljøet.

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Toveis lyseffekt

   Toveis lyseffekt

   Toveis lyseffekt for allmenbelysning til hagen.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Velg for utendørs vegglamper

   Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne vegglampen som er perfekt å montere nær inngangsdøren eller på terrasseveggene.

  • Aluminium av høy kvalitet og ekte glass

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og ekte glass.

  • Kraftig lys

   Denne utendørslampen gir kraftig varmt, hvitt lys. Et sterkt generelt lys for å lyse opp hagen eller terrassen.

  • Moderne utendørsbelysning

   Imponerende, dristig og minimalistisk utendørsbelysning fra Philips. Den elegante og moderne stilen til Philips utendørsbelysning er perfekt for å lyse opp i hagen, på gangstier og andre utendørsområder.

  • Enkel å sette opp for ethvert bruksområde

   Lampen og holderne er utformet for en brukervennlig montering, og alt du trenger for å komme i gang, følger med i esken, blant annet en torxnøkkel og en torxskrue. Du får klar veiledning om hvor du kan montere produktet, og relevant informasjon om IP-vurdering når det gjelder vanntetthet.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.