Forslag

  myGarden

  Søyle/stolpe

  Patio, grå 1528354PN Finn lignende produkter
  • Gled deg over en vakker hage

   15283/54/PN

   myGarden

   Søyle/stolpe

   15283/54/PN Finn lignende produkter

   Denne vakre svarte og sølvfargede Philips myGarden-stolpelampen gir varmhvitt lys til gangstien eller inngangspartiet. Lampen er laget av høykvalitets aluminium og gir det lille ekstra til hagen din. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Gled deg over en vakker hage

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Dekorativ utendørsbelysning

   Utendørsbelysning kan forbedre hagens utseende eller utendørsområdet ved å belyse elementer, lyse opp stier på en fin måte eller skape en perfekt stemning for minneverdige kvelder med venner og familie. Derfor har Philips skapt myGarden, en serie med vakker og dekorativ utendørsbelysning som med stil og funksjonalitet hjelper deg med å gjøre mest mulig ut av utendørsområdet.

  • Velg for gammeldags stil

   Denne lampen er designet i Europa og har en unik design for å hjelpe deg med å skape en gammeldags stil ute.

  • Velg for utendørs stolpelamper

   Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne stolpelampen. Den passer perfekt for å lyse opp hagen, kanten på terrassen eller for å fremheve oppkjørsler og gangstier.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  • Enkel å sette opp for ethvert bruksområde

   Lampen og holderne er utformet for en brukervennlig montering, og alt du trenger for å komme i gang, følger med i esken, blant annet en torxnøkkel og en torxskrue. Du får klar veiledning om hvor du kan montere produktet, og relevant informasjon om IP-vurdering når det gjelder vanntetthet.

  Se alle spesifikasjoner