Flere brands fra

myGarden

Søyle/stolpe

Patio, grå 1528254PN Finn lignende produkter
 • Gled deg over en vakker hage

  15282/54/PN

  myGarden

  Søyle/stolpe

  15282/54/PN Finn lignende produkter

  Denne vakre svarte og sølvfargede Philips myGarden-søylelampen lyser opp gangstien eller inngangen med varmt hvitt, energibesparende lys. Den er laget av aluminium i høy kvalitet og tilfører det perfekte preget til hagen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gled deg over en vakker hage

 • Værbestandig

  Værbestandig

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

 • Dekorativ utendørsbelysning

  Utendørsbelysning kan forbedre hagens utseende eller utendørsområdet ved å belyse elementer, lyse opp stier på en fin måte eller skape en perfekt stemning for minneverdige kvelder med venner og familie. Derfor har Philips skapt myGarden, en serie med vakker og dekorativ utendørsbelysning som med stil og funksjonalitet hjelper deg med å gjøre mest mulig ut av utendørsområdet.

 • Velg for gammeldags stil

  Denne lampen er designet i Europa og har en unik design for å hjelpe deg med å skape en gammeldags stil ute.

 • Velg for søylelamper utendørs

  Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne søylelampen. Den passer perfekt for å lyse opp hagen, kanten på terrassen eller for å fremheve oppkjørsler og gangstier.

 • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

  Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

 • Enkel å sette opp for ethvert bruksområde

  Lampen og holderne er utformet for en brukervennlig montering, og alt du trenger for å komme i gang, følger med i esken, blant annet en torxnøkkel og en torxskrue. Du får klar veiledning om hvor du kan montere produktet, og relevant informasjon om IP-vurdering når det gjelder vanntetthet.

Se alle spesifikasjoner