Flere brands fra

 • Gled deg over en vakker hage

  16271/86/PN

  myGarden

  Pendel

  16271/86/PN Finn lignende produkter

  Vandre inn i en sjarmerende hage takket være denne Philips myGarden-hengelampen i rustikk brunt. Den kaster fra seg en varm, hvit energisparende lysglød som innbyr til å slappe av på terrassen eller på uteplassen lenge etter at solen har gått ned. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gled deg over en vakker hage

 • Værbestandig

  Værbestandig

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

 • Dekorativ utendørsbelysning

  Utendørsbelysning kan forbedre hagens utseende eller utendørsområdet ved å belyse elementer, lyse opp stier på en fin måte eller skape en perfekt stemning for minneverdige kvelder med venner og familie. Derfor har Philips skapt myGarden, en serie med vakker og dekorativ utendørsbelysning som med stil og funksjonalitet hjelper deg med å gjøre mest mulig ut av utendørsområdet.

 • Velg for utendørs taklamper

  Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne taklampen som er perfekt for å lyse opp terrassen eller et overbygd inngangsparti.

 • Aluminium av høy kvalitet og ekte glass

  Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og ekte glass.

Se alle spesifikasjoner