Forslag
  • Gled deg over en vakker hage

   15386/30/16

   myGarden

   Pendel

   15386/30/16 Finn lignende produkter

   Skap et sjarmerende fokuspunkt på uteplassen eller terrassen med denne svarte Philips myGarden-pendelen. Den er laget av aluminium i høy kvalitet og gir varmhvit, energibesparende lys. Alt du trenger å gjøre, er å nyte hagen din. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Gled deg over en vakker hage

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi. Dette gjør at du får lavere strømregning og at du hjelper miljøet.

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Dekorativ utendørsbelysning

   Utendørsbelysning kan forbedre hagens utseende eller utendørsområdet ved å belyse elementer, lyse opp stier på en fin måte eller skape en perfekt stemning for minneverdige kvelder med venner og familie. Derfor har Philips skapt myGarden, en serie med vakker og dekorativ utendørsbelysning som med stil og funksjonalitet hjelper deg med å gjøre mest mulig ut av utendørsområdet.

  • Velg for gammeldags stil

   Denne lampen er designet i Europa og har en unik design for å hjelpe deg med å skape en gammeldags stil ute.

  • Velg for utendørs taklamper

   Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne taklampen som er perfekt for å lyse opp terrassen eller et overbygd inngangsparti.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  • Kraftig lys

   Denne utendørslampen gir kraftig varmt, hvitt lys. Et sterkt generelt lys for å lyse opp hagen eller terrassen.

  Se alle spesifikasjoner