foundation-general.geobar.text
Forslag

  LED

  Spot

  3, 5 W (35 W), GU10, Varmhvit, Kan ikke dimmes 8718696562666 Finn lignende produkter
  • Lys som er behagelig for øynene

   8718696562666
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   LED

   Spot

   8718696562666 Finn lignende produkter

   Lys av dårlig kvalitet kan være belastende for øynene. Nå er det viktigere enn noensinne å ha god belysning i hjemmet. Philips LED må oppfylle strenge testkriterier for å sikre at de er i tråd med Eyecomfort-kravene våre†. Se alle fordeler

   Veiledende utsalgspris: kr 49,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys som er behagelig for øynene

  Behagelig lys fra verdens ledende belysningsprodusent

  • Lær om lys

   Lær om lys

   Fargetemperatur: Lys har forskjellige fargetemperaturer. Disse angis i enheten Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

  • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

   Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

   Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K gir en varm, rolig og avslappende atmosfære. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

  • Ensartet lysstrålemønster

   Ensartet lysstrålemønster

   Den optiske linsen gir en suveren lysstråle uten skygger som normalt vises ved kanten av strålespredningen, noe som skjer med tradisjonelle halogenspotter.

  • Lignende form og størrelse som en reflektorhalogenpære

   Lignende form og størrelse som en reflektorhalogenpære

   Dette er en moderne LED-reflektor med flotte og velkjente former. Den er den perfekte erstatningen for tradisjonelle reflektorhalogenpærer.

  • Full lyseffekt med det samme

   Full lyseffekt med det samme

   Ingen ventetid: Philips LED gir full lyseffekt når de slås på.

  • Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

  • Bra for planeten og kontoen

   Bra for planeten og kontoen

   LED-teknologi gir en energibesparelse på 80 % energi sammenlignet med konvensjonell teknologi, og er godt for miljøet.

  • Perfekt for effektbelysning

   Perfekt for effektbelysning

   Denne LED-spotten gir moderne belysning med en velkjent vidvinklet lysmengde (36 grader) og passer til både effektbelysning og allmennbelysning. Den kan brukes i innfelte bokser og lysarmaturer på strømskinner og er perfekt for bruk på kjøkken, til kjøkkenøybelysning, i stuer og spisestuer.

  • Ingen UV eller infrarød

   Ingen UV eller infrarød

   Lyskilden avgir ikke varme eller utltrafiolette stråler. Dette gjør at denne lampen ikke bleker hverken stoffer og eller andre materialer.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Ingen synlig flakking

   Rask flimmer kan være ubehagelig for øynene, gi hodepine og til og med forårsake et anfall hos de med lysfølsom epilepsi. Det er både ubehagelig og unødvendig. LED-er kan flimre på grunn av rask respons på driverstrømmen, men Philips LED er designet slik at variasjoner i effekten til driverstrømmen blir minimert. Dette eliminerer de faktorene som forårsaker flimmer.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.
  • PstLM er mindre enn eller lik 1,0 målt i henhold til IEC 61547-1 og IEC 61000-4-15.