Forslag

  LED

  Spot (kan dimmes)

  3, 8 W–50 W, GU10, WarmGlow, Dimming 8718696562864 Finn lignende produkter
  • Det rette lyset setter stemningen

   8718696562864
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   LED

   Spot (kan dimmes)

   8718696562864 Finn lignende produkter

   Philips LED-spotter sørger for en fokusert og sterk lysstråle, svært lang levetid og betydelige energibesparelser. Denne spotten er den perfekte langvarige erstatningen for 20 W spotter med GU5.3-sokkel. Se alle fordeler

   Veiledende utsalgspris: kr 75,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Det rette lyset setter stemningen

  Med EyeComfort for lys som er behagelig for øynene.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED-belysning som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lysrør ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

  • Lær om lys

   Lær om lys

   Fargetemperatur: Lys har forskjellige fargetemperaturer. Disse angis i enheten Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • En enkel LED til daglig bruk

   En enkel LED til daglig bruk

   Hverdags-LED fra Philips er en lyskilde som dekker grunnleggende belysningsbehov. Til en rimelig pris får du alt du forventer fra en LED, fra vakker belysning til en pålitelig ytelse.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.