foundation-general.geobar.text
Forslag

  LED

  Reflektor

  1, 8 W (30 W), E14, Varmhvit 8718696811412 Finn lignende produkter
  • Lys som er behagelig for øynene

   8718696811412

   LED

   Reflektor

   8718696811412 Finn lignende produkter

   Lys av dårlig kvalitet kan være belastende for øynene. Nå er det viktigere enn noensinne å ha god belysning i hjemmet. Philips LED må oppfylle strenge testkriterier for å sikre at de er i tråd med Eyecomfort-kravene våre†. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys som er behagelig for øynene

  Behagelig lys fra verdens ledende belysningsprodusent

  • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

   Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

   Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K gir en varm, rolig og avslappende atmosfære. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

  • En enkel LED til daglig bruk

   En enkel LED til daglig bruk

   Hverdags-LED fra Philips er en lyskilde som dekker grunnleggende belysningsbehov. Til en rimelig pris får du alt du forventer fra en LED, fra vakker belysning til en pålitelig ytelse.

  • Full lyseffekt med det samme

   Full lyseffekt med det samme

   Ingen ventetid: Philips LED gir full lyseffekt når de slås på.

  • Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

  • Bra for planeten og kontoen

   Bra for planeten og kontoen

   LED-teknologi gir en energibesparelse på 80 % energi sammenlignet med konvensjonell teknologi, og er godt for miljøet.

  • Lær om lys

   Lær om lys

   Fargetemperatur: Lys har forskjellige fargetemperaturer. Disse angis i enheten Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Ingen synlig flakking

   Rask flimmer kan være ubehagelig for øynene, gi hodepine og til og med forårsake et anfall hos de med lysfølsom epilepsi. Det er både ubehagelig og unødvendig. LED-er kan flimre på grunn av rask respons på driverstrømmen, men Philips LED er designet slik at variasjoner i effekten til driverstrømmen blir minimert. Dette eliminerer de faktorene som forårsaker flimmer.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.
  • PstLM er mindre enn eller lik 1,0 målt i henhold til IEC 61547-1 og IEC 61000-4-15.