Flere brands fra

  LED

  Mignon (kan dimmes)

  5 W (40 W), E14, Varmhvit, Kan dimmes 8718696710005 Finn lignende produkter
  • Designet for å sees

   8718696710005
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   LED

   Mignon (kan dimmes)

   8718696710005 Finn lignende produkter

   Disse lyskildene har en kjent og kjær design og bruker ca. 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyspærer: Alt takket være det siste innen energibesparende LED-teknologi, og varer ti ganger lengre. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Designet for å sees

  Ser bra ut både når den er slått på og når den er slått av

  • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

   Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

   Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K gir en varm, rolig og avslappende atmosfære. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

  • Form og farge minner om et lys

   Form og farge minner om et lys

   Med vakker design og velkjent form er dette en moderne, energibesparende, standard LED-mignonpære. Dette er den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle mignonglødepærer.

  • Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

  • Bra for planeten og kontoen

   Bra for planeten og kontoen

   LED-teknologi gir en energibesparelse på 80 % energi sammenlignet med konvensjonell teknologi, og er godt for miljøet.

  • Passer perfekt som dekorative armaturer

   Passer perfekt som dekorative armaturer

   Moderne belysning i Philips LED-mignonpærer til bruk i dekorative armaturer som lysekroner, takvifter, pyntestriper og stolpelamper.

  • Ingen UV eller infrarød

   Ingen UV eller infrarød

   Lyskilden avgir ikke varme eller utltrafiolette stråler. Dette gjør at denne lampen ikke bleker hverken stoffer og eller andre materialer.

  • Lær om lys

   Lær om lys

   Fargetemperatur: Lys har forskjellige fargetemperaturer. Disse angis i enheten Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Kan dimmes

   Denne lyskilden med jevn dimming ned til 10 % av full lysstyrke kan brukes med de fleste dimmere for å skape ønsket atmosfære. Sjekk kompatibilitetstabellen for dimming for å være sikker på at dimmeren din kan brukes med denne lyskilden.

  • Klassisk stil, moderne LED-teknologi

   LED Classic er basert på standard, energibesparende LED-teknologi. Nå får du en lyskilde i klassisk vintagedesign med avansert teknologi.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.