Forslag

  LED

  Lyspære (kan dimmes)

  6, 5 W – 25 W, E27, Flame, Kan dimmes 8718699629502 Finn lignende produkter
  • Gjør vintagestilen komplett

   8718699629502
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   LED

   Lyspære (kan dimmes)

   8718699629502 Finn lignende produkter

   Philips Vintage-ledningen kombinerer en stofftråd og metallkontakt med matt finish for å gi hjemme ditt en retrostil. Kombinert med en E27 LED-pære fra Philips Vintage-serien for å fullføre vintagestilen. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Gjør vintagestilen komplett

  Skap en perfekt atmosfære

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Vintage-serie

   Philips Vintage-utvalget kommer i store former, mignon og andre kjente formfaktorer og passer sømløst inn uansett hvor du bor.

  • Materiale i høy kvalitet

   Denne nydelige tynne ledningen sørger for at lampen din henger rett når den er installert. Den matte satengfinishen til metallkontakten forbedrer det antikke utseendet til enhver pære.

  • Justerbar ledningslengde

   Ledningen kan justeres for ulike høyder, og gir fleksibiliteten til å arrangere en stilig, dynamisk kombinasjon av fjærbelysning over kjøkkenøya og spisebordet ditt.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.