Forslag

  LED

  Lyskilde

  5-2, 5-1W (40-18-9W), E14, Varm/Veldig varm/Ekstra varm, Kan ikke dimmes 8718696809754 Finn lignende produkter
  • En lampe. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger.

   8718696809754

   LED

   Lyskilde

   8718696809754 Finn lignende produkter

   Noen ganger vil du endre romatmosfæren etter det du driver med. Med Philips SceneSwitch LED-lampe kan du enkelt endre innstillingen fra skinnende lys, til naturlig lys og en koselig varm glød. Det eneste du trenger, er lysbryteren du allerede bruker. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  En lampe. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger.

  Og du trenger ingen dimmer

  • Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

   Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

   Leveres klart med en rekke flotte lysscener som passer til ulike behov og stemninger. På grunn av den smarte lyskilden er det ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon. Bare bytt ut lyskilden med denne SceneSwitch-lyskilden, og skift mellom ulike scener ved å trykke på lysbryteren din. Nå kan du endre stemning i forhold til hva du holder på med eller hvordan du har det.

  • Lyskilden husker den siste innstillingen

   Lyskilden husker den siste innstillingen

   Denne SceneSwitch-lyskilden har en innebygd minnebrikke som lagrer den siste lysinnstillingen hvis lyset er slått av i mer enn seks sekunder. Hvis du ikke ofte veksler mellom aktiviteter, er lyskilden i favorittmodusen din når du slår den på igjen.

  • Bra for planeten og kontoen

   Bra for planeten og kontoen

   LED-teknologi gir en energibesparelse på 80 % energi sammenlignet med konvensjonell teknologi, og er godt for miljøet.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Tre lysinnstillinger fra 2700 K til 2500 K til 2200 K

   Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med en høyere kelvin-verdi produserer mer oppkvikkende lys. Med disse nye SceneSwitch-lyskildene kan du skifte mellom funksjonelt lys til naturlig lys eller koselig varmt dempet lys. Lysnivået kan endres fra 100 % til 40 % til 10 %. Nå kan du tilpasse belysningen i rommet, eller tilpasse den til humøret ditt.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.