Flere brands fra

  LED

  Lyskilde

  14-7-3, 5 W (100 W), E27, Varm/Veldig varm/Ekstra varm, Kan ikke dimmes 8718696706794 Finn lignende produkter
  • Én lyspære, tre lysinnstillinger

   8718696706794
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   LED

   Lyskilde

   8718696706794 Finn lignende produkter

   Noen ganger føler du for å forandre stemningen slik at den matcher det du gjør. Med en SceneSwitch LED-pære fra Philips kan du enkelt endre innstillingen med din eksisterende bryter. Det er ikke nødvendig med dimmer eller ekstra installasjon. Se alle fordeler

  • Én lyspære, tre lysinnstillinger

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.
  • Én lyspære, tre lysinnstillinger

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Én lyspære, tre lysinnstillinger

  Fungerer med eksisterende lysbryter

  • Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

   Ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon

   Leveres klart med en rekke flotte lysscener som passer til ulike behov og stemninger. På grunn av den smarte lyskilden er det ingen behov for dimmer eller ekstra installasjon. Bare bytt ut lyskilden med denne SceneSwitch-lyskilden, og skift mellom ulike scener ved å trykke på lysbryteren din. Nå kan du endre stemning i forhold til hva du holder på med eller hvordan du har det.

  • Gjenopprett lyskilden til standard fabrikkinnstilling

   Gjenopprett lyskilden til standard fabrikkinnstilling

   Hvis du bruker flere lyskilder, og de ikke lenger er synkronisert, kan du trykke raskt på lysbryteren (slå den av og på igjen i løpet av ett sekund) for å gjenopprette lyskilden til standard fabrikkinnstilling.

  • Lyskilden husker den siste innstillingen

   Lyskilden husker den siste innstillingen

   Denne SceneSwitch-lyskilden har en innebygd minnebrikke som lagrer den siste lysinnstillingen hvis lyset er slått av i mer enn seks sekunder. Hvis du ikke ofte veksler mellom aktiviteter, er lyskilden i favorittmodusen din når du slår den på igjen.

  • Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

  • Bra for planeten og kontoen

   Bra for planeten og kontoen

   LED-teknologi gir en energibesparelse på 80 % energi sammenlignet med konvensjonell teknologi, og er godt for miljøet.

  • Lær om lys

   Lær om lys

   Fargetemperatur: Lys har forskjellige fargetemperaturer. Disse angis i enheten Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

  • Høy fargegjengivelse (CRI 80) for levende farger

   Høy fargegjengivelse (CRI <gt/> 80) for levende farger

   Fargegjengivelsen (CRI) brukes til å beskrive effekten av fargen til en lyskilde. Naturlig utendørsbelysning har en CRI-indeks på 100 og brukes som standard for sammenligning med andre lyskilder. CRI-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som er nær solens verdi. Dette gjør at de reflekterer farger på en naturlig måte.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Tre lysinnstillinger fra 2700 K til 2500 K til 2200 K

   Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med en høyere kelvin-verdi produserer mer oppkvikkende lys. Med disse nye SceneSwitch-lyskildene kan du skifte mellom funksjonelt lys til naturlig lys eller koselig varmt dempet lys. Lysnivået kan endres fra 100 % til 40 % til 10 %. Nå kan du tilpasse belysningen i rommet, eller tilpasse den til humøret ditt.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.