Forslag

  Funksjonell

  Taklampe

  CL505, White, RF-dimming 8718699680954 Finn lignende produkter
  • Velg din egen atmosfære med fingertuppene

   8718699680954

   Funksjonell

   Taklampe

   8718699680954 Finn lignende produkter

   Få riktig stemning hver gang. Med kun få trykk på fjernbetjeningen, gir Philips alt-i-én LED-taklampe deg fleksible og praktiske valgmuligheter i en bred rekke av lysinnstillinger, som passer for ethvert bruksområde. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Velg din egen atmosfære med fingertuppene

  Med EyeComfort – for lys som er behagelig for øynene.

  • EyeComfort – belysning som er behagelig for øynene

   Dårlig innebelysning kan belaste øynene. Vi tilbringer stadig med tid innendørs, og derfor er det mer viktig enn noen gang å belyse hjemmet riktig. Våre produkter streber etter å samsvare med EyeComforts strenge kriterier for blant annet flimmer, strobing, blending, fargegjengivelse og dimme-effekter. Philips LED-lyspærer gir like god og komfortabel belysning gjennom hele livssyklusen, med konsekvent kvalitet, lysmengde og farge i mer en ti år. Skift til en belysning som tar vare på øynene dine – de vil takke deg.

  • Lang levetid opptil 15 000 timer

   Philips LED-teknologi forlenger produktets levetid opptil 15 000 timer.

  • Kan dimmes

   Gjør det mulig for deg å endre på stemningen ved å redusere lysstyrken på LED-belysningen fra klart hvitt, til en koselig glød – akkurat som på tradisjonelle lamper.

  • SceneSwitch Color Change

   SceneSwitch Color Change gjør det mulig for deg å endre stemningen i rommet. Hold fokuset oppe med kjølig dagslys, øk produktiviteten med kjølig, hvitt lys, eller ro deg ned og slapp av med et varmt, hvitt lys. Man kan styre belysningen i hjemmet slik at den passer til det man driver med.

  • Jevn lysfordeling

   Spre lyset jevnt på tvers av rommet.

  • Fire forhåndsinnstilte scener

   Gled deg over valget mellom ulike stemninger med enkle forhåndsinnstilte lysscener for alle typer anledninger.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.