Forslag
  • Spar med stil

   17184/87/16

   Ecomoods

   Vegglampe

   17184/87/16 Finn lignende produkter

   Denne elegante lysegrå taklampen fra Philips innbyr til å sette seg ned med en god bok i lysskinnet. Den gir et varmt, hvitt, energisparende lys som skaper en mer tiltalende hage eller terrasse. Se alle fordeler

   Veiledende utsalgspris: kr 589,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Spar med stil

  • Lyskilde med ekstra lang levetid

   Lyskilde med ekstra lang levetid

   Det følger med en Philips-lyspære med ekstra lang levetid på opptil 20 000 timer.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi. Dette gjør at du får lavere strømregning og at du hjelper miljøet.

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Innbydende varmhvitt lys

   Innbydende varmhvitt lys

   Philips Outdoor er en serie utendørsbelysning som gir innbydende varmhvit lys. Fargetemperaturen er på 2700 Kelvin. Utebelysningen gir fra seg rikelig med lys slik at du kan bruke uteområdet ditt så seint du selv ønsker med vissheten om at du er trygg gjennom natten.

  • Egnet til vegg- og takmontering

   Egnet til vegg- og takmontering

   Monter denne lampen på veggen eller taket, akkurat slik du vil ha den.

  • Velg for moderne stil

   Denne lampen er designet i Europa og har en unik design for å hjelpe deg med å skape en moderne stil ute.

  • Velg for utendørs taklamper

   Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne taklampen som er perfekt for å lyse opp terrassen eller et overbygd inngangsparti.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  • Enkel å sette opp for ethvert bruksområde

   Lampen og holderne er utformet for en brukervennlig montering, og alt du trenger for å komme i gang, følger med i esken, blant annet en torxnøkkel og en torxskrue. Du får klar veiledning om hvor du kan montere produktet, og relevant informasjon om IP-vurdering når det gjelder vanntetthet.

  Se alle spesifikasjoner