Forslag

  Dimbar LED

  Dobbelt Particon-spotlys

  Lys som kan dimmes, Perfekt for å skape atmosfære, Komfortabelt LED-lys som er skånsomt for øynene, Materiale i høy kvalitet 531524816 Finn lignende produkter
  • Jevn dimming, fra skarpt til mykt lys

   53152/48/16

   Dimbar LED

   Dobbelt Particon-spotlys

   53152/48/16 Finn lignende produkter

   Noen ganger vil du gjerne endre stemningen slik at den passer til det du driver med. Med Philips dimbare LED-spotter kan du sømløst dimme til riktig lysnivå – fra sterkt funksjonelt lys til hverdagsoppgaver, til lavt lys for avslapning. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Jevn dimming, fra skarpt til mykt lys

  Fungerer med de fleste LED-dimmere

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  • Dimmer jevnt fra 100% lys ned til 10% mykt lys

   Tilpass atmosfæren i rommet. Med Philips dimbare LED-spotter kan du justere lysstyrke enkelt, ved å vri på dimmeren. Dim jevnt fra 100 % klart lys som passer perfekt til funksjonelle aktiviteter, ned til 10 % mykt lys for en avslappende atmosfære på fritiden.

  • Høy lyseffekt – 1000 lumen

   Lys opp hjemmet ditt med høykvalitetslys

  • Integrert LED-lys

   Dette spotlyset har en integrert LED i høy kvalitet som gir optimal lyseffekt.

  • 5 års garanti for trygghet

   Alle våre spotlamper er bygd for å vare. De leveres med 5 års garanti på hele produktet, slik at du kan nyte langvarig kvalitetsbelysning hver eneste dag.

  • Lampens levetid er opp til 30 års bruk

   LED varer lenger. Dette gjør at det tar lang tid mellom hver gang du skal bytte ut lyskildene dine, og reduserer avfallsmengden og kostnadene dine i det lange løp.

  • Få LED-lys av høy kvalitet, samtidig som du sparer energi

   LED sparer opptil 80 % energi sammenlignet med tradisjonell belysning med samme lyseffekt. Når du kjøper en Philips LED-lampe eller lyskilde, sparer du penger med det samme. For hver lyskilde du erstatter med en LED, reduserer du strømregningen din.

  • Full lysstyrke med det samme den slås på

   Med Philips LED-spotter får du full lysstyrke med det samme. Det naturlig varmhvite lyset skaper en koselig og innbydende atmosfære.

  • Varmt hvitt lys hjelper deg med å skape en behagelig atmosfære

   Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, angitt i enheter kalt Kelvin (K). Pærer med lav Kelvin-verdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høy Kelvin-verdi gir et kjølig, og skarpere lys.

  • Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

   Denne LED-spot gir en velkjent bredstrålet belysning (40 grader), og er derfor godt egnet for både belysning av gjenstander og som allmennbelysning. Den er ideell for bruk på kjøkkenet, i stuen eller spisestuen.

  • Justerbart spothode for maksimal fleksibilitet

   Det justerbare spothodet er designet for å styre lyset dit du trenger det mest.

  • Lengevarende materialer av høy kvalitet

   Dette spotlyset er laget av lengevarende materialer av høy kvalitet, og med overlegen finish. Dette sikrer et solid og slitesterkt produkt som vil lyse opp hjemmet ditt i mange år framover.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.