Flere brands fra

 • Lys der du trenger det

  71796/31/P0

  Bordlampe

  71796/31/P0 Finn lignende produkter

  Ekstra lys der du trenger det – når du trenger det. Den bærbare bordlampen fra Philips går på batterier og veier nesten ingenting, så det er enkelt å flytte den rundt. Det varmhvite LED-lyset er energieffektivt og langvarig, og det har en sikkerhetsutkobling. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys der du trenger det

Praktisk bærbart lys til hjemmet

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Av/på-bryter på artikkel

  Av/på-bryter på artikkel

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert på lampen.

 • Lett og bærbar for fullstendig fleksibilitet

  Denne lampen, som går på batterier og veier nesten ingenting, kan brukes hvor som helst i hjemmet. Lys opp på vanskelige steder, for eksempel mørke hjørner, trapper eller ganger, eller suppler allmennbelysningen fra taket. Fungerer også bra som leselampe, nattlampe og nattlys, med en stilig utforming som passer til ethvert interiør.

 • Ingen behov for ledninger eller stikkontakt, noe som gir fullstendig fleksibilitet

  Med en batteridrevet lampe slipper du ledninger langs gulvet som ødelegger helhetsinntrykket eller er lette å snuble i. Og siden du ikke trenger noen stikkontakt, kan du plassere lampen akkurat der du trenger lys. Klar til bruk med én gang.

Se alle spesifikasjoner