Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

   Soveromsbelysning fra Philips

   Hva er det som er bra med Philips soveromsbelysning?

    

   Soverommet er for flere ting enn bare å sove. Soverommet er et fristed der du kan slappe av, se på TV eller lese en bok. Et fristed som trenger velvalgt belysning for å skape den perfekte stemningen for komfort og velvære. Vi har et stort utvalg av soveromslamper, vegglamper og nattbordlamper som lager vakre effekter og skaper en varm og koselig atmosfære, slik du kan skape akkurat det soverommet du vil ha.

   Philips InStyle

   Taklampe

   Med sin elegante silhuett er disse taklampene med krompynt en pryd for ethvert rom. Den smarte utformingen med diffuser i glass skaper en behagelig atmosfære ved at den både lyser oppover og nedover.
   Avmerkingsikon
   Flere bruksområder og finisher for enhver smak
   Avmerkingsikon
   Justerbar lysintensitet med dimmer
   Avmerkingsikon
   Energibesparelse
   Philips taklampe InStyle

   Ideer til soveromsbelysning

    

   Vi anbefaler LED siden de gir et varmhvitt lys og sparer energi. Uansett om du må stå opp mens det fortsatt er mørkt ute, må på toalettet om natten eller fortsatt vil lese om kvelden – skarpt lys er ubehagelig. Vi anbefaler å velge en dimbar taklampe for soverommet slik at du kan justere lysnivåene slik du vil – enten du skal lete etter en mistet sokk eller re opp sengen.

   Du kan velge mellom vegglamper eller nattbordslamper på hver side av sengen, slik at du og partneren kan lese eller arbeide uten å forstyrre hverandre. Enkelte vegglamper kan også justeres til å rettes mot boken du leser, for eksempel. LED-lamper anbefales her, da de gir et varmt, hvitt lys og sparer energi. Avhengig av størrelsen på og møblene i soverommet kan du bruke ulik belysning for å skape effekter og lage en koselig atmosfære. Har du tenkt på belysning i klesskapet? På denne måten blir det lett å finne det du trenger, selv tidlig om morgenen. Hvis du har en lenestol eller en sofa på soverommet, kan du legge et fokus på den ved å bruke gulvlamper eller bordlamper. Det samme gjelder malerier, fotografier eller speil du har på veggen: Vegglamper og armaturer med klemfeste fremhever dem på en god måte. Følgende typer lamper passer perfekt til soveromsbelysning:

    

   • Nattbordslamper
   • Justerbare vegglamper på hver side av sengen
   • Gulvlampe ved siden av lenestolen eller klesskapet
   • Innvendig belysning i klesskapet
   • WarmGlow LED Enkelt Star-spotlys

    WarmGlow LED

    Enkelt Star-spotlys

    • Warmglow-lys som kan dimmes
    • Perfekt for å skape atmosfære
    • Komfortabelt LED-lys som er skånsomt for øynene
    • Enkelt å montere, med ClickFix

   Bare det beste for soverommet – oversikt over alle fordelene

   Fem års garanti
   I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
   Lysfargetemperaturer
   Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
   LED 15 års gjennomsnittlig bruk
   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

   Design av soveromsbelysning – tips

   Stillbilde fra Philips-soveromsvideo

   Soveromsbelysning fra Philips: Lag ditt eget drømmested

   Avmerkingsikon
   Samme eller lignende vegglamper eller nattbordslamper skaper symmetri og fremhever lyset ved sengen.
   Avmerkingsikon
   Farget lys kan brukes til å endre stemningen. Vi anbefaler Philips Hue – med mer enn 16 millioner farger kan du gjøre hverdagsbelysningen til en ekstraordinær opplevelse.
   Avmerkingsikon
   Lys i klesskapet er veldig praktisk når du skal kle på deg.
   Avmerkingsikon
   Malerier, fotografier og møbler kan fremheves med gulv- eller bordlamper. Uansett hvor sterkt lys du vil ha, gir de dimbare WarmGlow-pærene et koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.
   Avmerkingsikon
   Med dimbare armaturer og stemningslys kan du skape den perfekte atmosfæren for hver del av dagen. Med SceneSwitch kan du velge mellom tre ulike lysinnstillinger – uten behov for dimmer eller montering.

   Philips InStyle

   Taklampe

   Philips taklampe InStyle