Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag
  LED-Lighting-for-the-home

  LED-lys til hjemmet

   

  Få det beste naturlig sollys har å by på rett i hjemmet, og ha åpne armer for en verden av Philips LED-lys. En hel rekke nyskapninger innen LED-lys er tilgjengelig hvis du trenger produkter, råd, ideer og veiledning. Omgivelseslys eller spotlys med god plassering kan gi hjemmeinnredningen en varm og naturlig glød, mens riktig utendørsbelysning kan få hagen til å se fullstendig annerledes ut. Utnytt kontraster, og finn ut hvordan lys kan bidra til det estetiske både i og utenfor hjemmet. Philips LED-produkter er kraftige, varme og energibesparende, og er revolusjonerende innenfor moderne lyssetting i hjemmet.

  Professional-Lighting

  Profesjonell belysning

   

  Bruk lys til å lyse opp tilværelsen. LED-teknologi kan gjøre arbeidet mer produktivt og gi deg mer energi som gjør det enklere å hjelpe kundene. Skap et innbydende og produktivt arbeidsmiljø med fleksible LED-lys. Få frem kvalitetene i varene med rene, hvite LED-spotlys. Installer LED-flomlys i utendørsområdene for å tiltrekke oppmerksomhet på avstand. Mulighetene er endeløse.

  Vi går inn for å gjøre livet enklere med lys, noe som har hjulpet oss til å bli ledende innen løsninger som sparer energi, gir økt velvære og får ideene dine frem i lyset. Vi elsker å dele ekspertisen vår, så det er bare å utforske området for å finne ut hvordan LED-lys kan lyse opp tilværelsen din.  

  Oppdag Lumileds

  Skarp, fokusert, lys. Lang levetid. Levende farger som setter lysprosjektene i nytt lys. Fordelene ved våre ledende LED-lys gir deg utallige muligheter til å forbedre produkter og gjøre kundene fornøyd. Du kan også spare penger på Lumileds fordi den praktiske designen gjør prosjektene dine enklere å montere. Vi har samarbeidet med OEM-kunder i hele verden for å utvikle LED-lys som passer selv ved krevende bruksområder. Vi har god kunnskap, og du finner alt du behøver å vite om LED-lys, på vårt område.