Flere brands fra

Forslag

   Kjøkkenlamper fra
   Philips

   Hvorfor kjøkkenbelysning fra Philips?

    

   Kjøkkenet er hjemmets hjerte. Stedet dere samles for å lage mat, snakke sammen, og feire forskjellige begivenheter. For at alt dette skal være optimalt, har du bruk for den beste kjøkkenbelysningen. Vi kan vise deg belysningsideer til kjøkkenet som er praktiske og funksjonelle, men også varme og innbydende. En blanding av omgivelses-, aksent- og arbeidsbelysning som lar deg få maksimalt ut av kjøkkenet. Uansett hva du lager på kjøkkenet, kan vi sette deg i riktig stemning.

   Philips Amaze Hue

   Hengelampe

    

   Inkluder en Philips Hue white ambiance Amaze-pendel i Philips Hue-systemet, og opplev naturlig hvitt lys som gjør det lettere å våkne, gir deg energi og hjelper deg med å lese, konsentrere deg og slappe av. Denne unikt designede pendellampen passer til alt interiør.

   LED-logo
   Avmerkingsikon
   Høykvalitets LED-belysning
   Avmerkingsikon
   Varmt hvitt til kjølig klart dagslys
   Avmerkingsikon
   Garantert jevn trådløs dimming
   Philips lampe Amaze 4023331P7

   Ideer til kjøkkenbelysning

    

   Har du allerede en fin taklampe på kjøkkenet? Det er en god begynnelse, siden taklamper har en grunnleggende lysstyrke som er perfekt for å kunne orientere seg i rommet. Dette er imidlertid ikke nok til å belyse alle deler av kjøkkenet. Vi anbefaler lamper med LED – de gir et mykt hvitt lys, er dimbare og energibesparende. Avhengig av hvor stort kjøkkenet ditt er, bør du vurdere følgende komponenter når du planlegger kjøkkenbelysningen:

   Bare det beste for kjøkkenet – oversikt over alle fordelene

   Fem års garanti
   I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
   Lysfargetemperaturer
   Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
   LED 15 års gjennomsnittlig bruk
   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

   Lys opp arbeidsområdet på kjøkkenet


   Dette er noe amatørkokker vet: Ikke noe er viktigere enn godt hvitt lys når du lager mat. Det er viktig når man skal lage mat å velge en jevn og refleksfri kjøkkenbelysning.Det beste lyset for den delen av kjøkkenet er nøytralhvitt.
    
   Hvis du har kombinert kjøkken og stue, bør spiseområdet ha et eget lysarmatur, da dette området brukes mye: Enten det er for en romantisk middag for to, et måltid med venner eller barn som gjør leksene ved bordet, er det alltid noe som foregår. Derfor må du kunne justere kjøkkenbelysningen etter aktivitetene som pågår. En lampe som henger over spisebordet og som gir et varmt, hvitt lys som kan dimmes, er et godt valg her siden lyset kan justeres etter behov.
    
   Med dekorativ kjøkkenbelysning kan du få en enda varmere og hyggeligere atmosfære på kjøkkenet. LED-lamper gir en imponerende varmhvit belysning og en eksepsjonelt lang levetid. Fargerikt lys kan også bidra til en vennlig atmosfære på kjøkkenet. Skift farge etter humøret og gjør det mest mulig behagelig på ditt eget kjøkken.

   Design av kjøkkenbelysning – tips

   Tips for design av kjøkkenbelysning – Philips

   Finn ut hvordan Philips lyser opp kjøkkenet

   Avmerkingsikon
   Funksjonelle armaturer som er montert utenfor synsvidde under skap, belyser benkeplaten for full sikkerhet under ulike gjøremål på kjøkkenet.
   Avmerkingsikon
   Skjulte spotter på toppen av skap belyser tak og vegger slik at du får belysning uten skygger. Uansett hvor sterkt lys du vil ha, gir de dimbare WarmGlow -LED et koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.
   Avmerkingsikon
   Spotter over kjøkkenvasken gir den funksjonelle belysningen som trengs her.
   Avmerkingsikon
   Enkelte områder som kjøkkenøy eller benkeplate kan fremheves med lys som skinner ned fra taket – slik skaper du kontraster og gir kjøkkenbelysningen et særpreg. For en individuell belysningsopplevelse kan du bruke Philips Hue og velge mellom mer enn 16 million farger.
   Avmerkingsikon
   Med dimbare armaturer kan du skape den perfekte atmosfæren rundt middagsbordet i alle situasjoner. Med SceneSwitch kan du velge mellom tre ulike lysinnstillinger – uten behov for dimmer eller montering.

   Philips Amaze Hue

   Hengelampe

   Philips lampe Amaze 4023331P7