Flere brands fra

Philips og Disney

historien vår


Alle liker en god fortelling, og Disney har skapt gode fortellinger i 90 år. Philips har skapt belysning enda lenger. Disney og Philips har det til felles at de begge ønsker å skape større glede og gi mer velvære. Dette samarbeidet gjør at vi kan hjelpe barn på en unik og magisk måte og bidrar til at soverommene deres blir et mer inspirerende sted, der de kan lese, sove, leke og drømme, ved hjelp av fantasifull belysning.

Et unikt samarbeid


Som forelder vet du hvor aktiv og utrolig barnets fantasi kan være, og på soverommet sitt kan de slippe fantasien løs. Ved å kombinere erfaringen og nyskapningen til Philips med den fantastiske og magiske verdenen til Disney og de mange fortellingene deres, kan fantasifull belysning forvandle soverommet til en eventyrlig verden. Den kan sette fantasien i sving, gjøre viktige øyeblikk mer spesielle og dagligdagse rutiner mer moro. Den kan gjøre godnattfortellingen mer magisk og fengslende. Den kan hjelpe barna dine med å føle seg tryggere om natten, gjøre at de sover bedre og våkner mer opplagt.

Sammen kan vi skape flotte minner, gjennom spennende, dynamisk og interaktiv belysning som hele familien kan føle seg trygg på og glede seg over.

Et unikt utvalg av belysning

 

Det finnes en Philips og Disney/Marvel-belysningsløsning for alle dagens tidspunkter for deg og barnet ditt. Fantasifull belysning gjør at barnet kommuniserer med favorittfigurene og historiene fra Disney på en unik måte.

LivingColors og Candles kan hjelpe dem med å skape egne verdener og historier med lys. Allsidige SoftPals kan være trøstende nattlamper som beroliger dem, og hjelper dem til å sove godt.
 

Revolusjonerende StoryLight kobler e-bøker interaktivt til belysning for å skape en magisk opplevelse. Det gjør lesingen enda morsommere og gir historiefortelling en ny dimensjon.

Med et stort utvalg å velge fra kan barn forvandle soverommet til noe spesielt, der de kan slippe fantasien løs. Nå som Marvel også er en del av Disney-universet, kan de svinge seg gjennom gatene i New York City sammen med Marvels Spiderman.

 

Se lysene

 


© Disney 2015