Flere brands fra

Få barnet
til å sove hele
natten

Våkner barnet ditt altfor tidlig?
SleepTime-Mikke løser dette problemet

 

Har du akkurat fått barn? Da ønsker du nok at barnet skal sove hele natten. Dessverre har 46 % av smårollinger en annen døgnrytme og kryper ut av sengen altfor tidlig. Vi i Philips er klar over at leggerutiner kan være vanskelig. Derfor har vi utviklet SleepTime-Mikke: En smart måte å hjelpe barnet til et god søvnmønster.
 

get-inspired-sleep-thumb-01

Barn og søvnmønster


Det er flere grunner til at barn noenganger våkner veldig tidlig. Kanskje han/hun er syk, har voksesmerter eller trenger tid til å venne seg til en ny og større seng. … Hvis barnet imidlertid regelmessig står opp altfor tidlig, kan det være at han/hun trenger hjelp til bedre å forstå begrepet tid. 

Barns begrep om tid


"Vi drar i morgen", "etter at du har sovet", "vent et øyeblikk" … er vanskelig å forstå for små barn. Hvis de er under fire år gamle, kunne du like godt ha snakket kinesisk til dem. Tid er et uklart konsept for små barn. Det er først ved seksårsalderen at barn blir komfortable med å styre deler av hverdagen sin. Barn står opp når de føler for det, fordi de simpelthen ikke vet når de bør stå opp. De kan jo tross alt ikke klokken ennå.

SleepTime Mickey


Barnet har ikke utviklet en forståelse for konseptet tid ennå, trenger det ikke være vanskelig å hjelpe barnet ditt med å forstå når han/hun skal stå opp. Du trenger bare gi dem et referansepunkt på at det fremdeles er natt, og da kan SleepTime-Mikke være til hjelp. 


 

get-inspired-sleep-thumb-02
get-inspired-sleep-thumb-03
get-inspired-sleep-thumb-04

Det perfekte hjelpemiddelet for gode leggerutiner
SleepTime-Mikke er det perfekte hjelpemiddelet for å lære barnet ditt når det er natt, og når det er dag:

  • Du kan enkelt stille inn Mikkes klokke når du vil at barnet skal stå opp.

  • Når det er leggetid, lyser en måne på magen til Mikke. Si til barnet ditt at når månen lyser, så er det fortsatt sovetid.

  • En sol lyser på magen til Mikke når barnet kan stå opp.

    Er det ikke helt klart for leggetid ennå? Hvis du trykker på Mikkes hode får du et varmt, hvitt lys slik at du kan lese en godnatthistorien for barnet.

Utviklet med tanke på sikkerhet
Vi i Philips bryr oss om ditt barns sikkerhet. Derfor har vi sørget for at SleepTime-Mikke er helt trygt å ta på og leke med. SleepTime-Mikke er:

- slitesterk og tåler fall
- alltid kjølig takket være LED-lyskildeteknologi
- barnesikret (knappene på undersiden av lampen sikrer at ikke barnet endrer innstillingene ved et uhell)

 

 

 Gled deg over den ekstra timen med søvn om morgenen!

Populære produkter

© Disney 2015