Flere brands fra

Lys opp
barnets lek med
lamper til barnerommet

Belysning til barnerommet med superhelt-tema
vekker fantasien


Som foreldre vet vi at det er viktig å fremme barnets fantasi. Hjemmet er det eneste stedet der barn kan bruke fantasien som de har lyst til – med soverommet som fristed. Barn trenger ikke så mye for å sette i gang fantasien. En enkel lysstråle er nok til å gå inn i en helt ny verden … Vi i Philips produserer ikke bare lamper til barnerommet , vi skaper også portaler for barnets fantasi. 

Play Time

Hvem er barnets favoritthelt?


Spiderman, Hulk, Captain America, Iron Man …For barn er disse superheltene uimotståelige figurer som er levende både på skjermen og i fantasien. Soverommet er inngangsporten til barnets fantasi og en uendelig verden av muligheter og eventyr. Her kan de være seg selv og vekke alle fantasiene til live.

 

Hvor viktig er det med riktig belysning på barnerommet?

Hvor viktig er det med riktig belysning på barnerommet?

Belysning spiller en viktig rolle på barnets soverom. Én enkel lysstråle eller belysning på veggen som viser favoritthelten, er nok til å vekke barnets fantasi. Det er derfor vi legger så mye vekt på belysning for barnerommet – vi vet hva én enkelt lampe kan bety for et barn. 

Fokus på sikkerhet

Vi bruker barnevennlige materialer, for eksempel tre og maling som ikke er giftig, og ingen skarpe kanter. Dessuten er alle lampene våre til barn LED-lyskilder som er kjølige å berøre, energibesparende og holdbare.
get-inspired-decorative-thumb-01

Superhelt-lamper til barnerommet

Er barnet ditt glad i Spiderman? Er barnet ditt en fan av Avengers? Både bordlampene og de pendlete lampene våre med fargesterke trykk av Spiderman eller Avengers gir farge til vegger og tak, mens den robuste og runde utformingen gjør lampen trygg for nysgjerrige barnehender. 

Populære produkter

© Disney 2015