More brands from

Kaster nytt lys
over belysning
til barnerommet

Dekorativ og fantasifull belysning av barnerommet

 

Dekorative barnerom handler om å skape en atmosfære som gjør at barnet føler seg trygt. Vi i Philips har utviklet en serie lamper til barnerommet som er dekorative, morsomme, men også helt trygge for barn å leke med.

Decoration

Belysning til fantasiriket

Et soverom om dagen og et magisk kongerike om natten! Med hjelp av Philips' LED-teknologi, superhelter, Disney-prinsesser og andre søte figurer, kan du lyse opp barnerommet og vekke eventyrlysten.

Morsomme lommelykter

De fargerike barnelommelyktene fra Philips holder barnet med selskap når de skal bevege seg i mørket. Lommelyktene passer enkelt og komfortabelt i små barnehender og er utviklet for å passe perfekt i lommen på pyjamasen. 
get-inspired-stir-up-thumb-01
Betryggende bordlamper
Det er betryggende å ha Disney-prinsessen eller superhelten stående på nattbordet under godnatthistorien.Lampen fungerer både som projektor og nattlys. 


Hvem sier at godnatthistorier må leses fra en bok? Overrask barnet ditt og gjør fortellingene mer spennende med Philips' nattlys og historieprojektor i ett.

Fokus på sikkerhet
Når det kommer til barnets sikkerhet, er det ingenting som heter å ta det for langt. Det er i hvert fall slik vi tenker om saken. Derfor er barnelamper fra Philips:
Trygg under dynen med SoftPals
SoftPals er bærbare lysvenner som lyser opp skygger, jager bort monstre med en myk og vennlig glød og hjelper barnet ditt å føle seg trygg om natten. Trygge, myke og gode lyskilder som kan bæres og klemmes på. SoftPals er den perfekte følgesven til drømmeland. 

1. laget av sikre materialer

2. uknuselige

3. utstyrt med en ekstra robust strømledningen om nødvendig

4. alltid kjølige å berøre takket være LED-lyskildeteknologi

5. i samsvar med de strengeste sikkerhetskravene

 

Populære produkter

© Disney 2015