Flere brands fra

Oppdag lamper for barnerommet
fra Disney og Marvel

SoftPals


Møt SoftPals: De trygge, myke og gode lysende vennene. De lyser opp i mørket og gjør barnet trygt om natten. Softpals er også perfekt hvis barnet skal opp om natten. 

Kule figurer

Si hei til Mikke, Minni og Ole Brum som sitter ved sengen og lyser beroligende opp i mørket. Lampen kan stå ved siden av barnet og lyse opp sidene i boken når det er tid for godnatthistorie. Den er trygg å bære rundt på og enkel å lade i sokkelen.


Batteridrevne nyheter

Møt Olaf, Sofia, Elsa og den tøffe Spiderman. Bærbare lamper som kan koses med, bæres rundt og lekes med. Konstruert i myk silikon som kan klemmes på. Lyskilden er batteridrevet og slår seg av automatisk etter fem minutter for å spare batteri. 
 

SleepTime Mickey

 
Har du møtt SleepTime-Mikke? En bordlampe med kveldsindikator. Når måneknappen på magen lyser, er det på tide å legge seg. Når solknappen lyser, er det på tide å stå opp.

Med en forsiktig berøring på hodet lyser SleepTime-Mikke med et varmt lys slik at du kan lese en godnatthistorie. Den er enkel og moro å bruke og den perfekte følgesvennen ved sengen.

 

Se lyset   Mer informasjon
 

Nattlamper med sensor


Drøm søtt om fantasifulle eventyr …men noen ganger skal barn stå opp og på toalettet, eller så er det rett og slett den nye dagen som starter.

En liten bevegelse som at noen går forbi, er nok til at Philips' nattlamper med sensor slås på. De lyser forsiktig opp i mørket med et varmhvitt lys, og siden de er batteridrevne, kan du plassere dem hvor som helst.


Se lysene

Pendlete armaturer

 

Pendlede lamper fra Philips gir barnerommet et sjarmerende preg. En rekke berømte figurer fra Disney og Marvel lager lekne mønstre og skygger på veggene og skaper en magisk stemning der barnet kan leve ut drømmer og fantasier.

Se lysene

2-i-1-projektor og nattlys


Drøm søtt med ditt eget eventyr fra Disney eller Marvel i taket. Ethvert rom blir magisk med de fantastiske 2-i-1-projektorene våre. Du kan velge mellom et beroligende nattlys, eller slå på bildeprojektoren og sette i gang ett av de tre filmhjulene som viser forskjellige scener fra Disney eller Marvel. Barnet kan legge seg tilbake og se opp for å sveve bort til et land med fargerike drømmer.

Se lysene

Vegg- og taklamper

 
Fyll barnets soverom med lys og farge med disse enkle, trygge og morsomme vegg- og taklampene. Figurene og designene er iøynefallende og bidrar positivt til ethvert barns soverom.

 

Se lysene

Lommelykter

 
Alle eventyrere og drømmere trenger av og til noen til å vise dem veien. Disse søte små lommelyktvennene hjelper dem med å finne veien i mørket og gjøre eventyret enda større og bedre.

 

Se lysene

2-i-1 projektor og lommelykt


Prosjektoren og lommelykten fra Philips og Disney vil trollbinde barna med magiske fortellinger. Skru på filmhjulene for å vise fargerike og morsomme filmscener på veggen, eller bruk den som en lommelykt for å vise vei i mørket.

Se lysene 

Bordlamper


Del godnatthistorier med favorittvenner fra Disney på disse søte og fargerike nattbordlampene. Velg mellom batteridrevet eller elektrisk drevet mykt LED-lys. Trygge, barnevennlige lysbrytere gjør at disse bordlampene er perfekte ledsagere ved sengen.

Se lysene 

Skrivebordslamper


De som mener at hjemmelekser ikke kan være moro, har nok ikke sett de nye skrivebordslampene våre. De forskjellige figurene lyser med kaldt hvitt lys på leksene for topp konsentrasjon. De er slitesterke og tåler fall. Den fleksible halsen gjør at du kan justere lysvinkelen som du vil.

Se lysene 


© Disney 2015