Flere brands fra

Få inspirasjon

 

Barnets soverom står sentralt i livet deres, det er der de leker, leser, sover og drømmer. Det er det stedet i verden hvor de alltid skal føle seg glade og trygge. Det er stedet der de kan gi fritt utløp for fantasien, der de kan vokse og utvikle seg. Og lyset kan spille en viktig rolle i å skape de riktige omgivelsene for alt dette.

Trygg i mørket med en venn

 
Små barn (og også noen voksne) er noen ganger redde for mørket. De kan f.eks. lure på hva som gjemmer seg under sengen, bak døren eller i skapet.

Du vil selvfølgelig at de skal føle seg trygge når du slår av lyset og går ut av rommet. Den perfekte måten å gjøre dette på, er at de har figurer de kjenner og liker ved siden av seg i form av vennlige nattlys, lommelykter eller SoftPals.

• De lyser akkurat nok til å gi en følelse av trygghet.
• Lyset vekker magien og vennskapet fra Disney til live, og holder en beskyttende hånd over barna.
• Hvis barna våkner om natten, kan de alltid kikke bort på vennen som sørger for at de føler seg trygge.

Alle lampene er helt sikker i bruk slik at du også kan sove godt.

SoftPals er designet for nærkontakt og kosing. Med sine avrundede kanter, kjølige overflater, ingen små deler som kan falle av, ingen ledninger som kan dras ut eller hull som små barnefingre kan utforske, er de perfekte for barnet. De er BPA- og giftfrie og nattlampene slås på med en håndbevegelse. Lommelyktene kan ligge på nattbordet (eller under puten) slik at små barnefingre enkelt kan finne dem hvis de våkner opp i mørket.

 

Se lysene

Skap en magisk atmosfære

 
Ved å skape den riktige lyseffekten i et rom kan du fullstendig endre atmosfæren og skape scenen for magiske historier.

Med LivingColors-lamper kan det lille barnet trylle frem en mørk skog med onde hekser, øde slott og prinser og prinsesser. Den lille flygeren kan skape en vid, blå himmel der han flyr gjennom skyene i sitt eget jetfly. Mulighetene er uendelige – akkurat som fantasien.

 

Med fantasifull rombelysning, som pendler, vegg-, tak- eller bordlamper, kan barnet skape lysmønstre og skygger på veggene som inspirerer til fantasifulle eventyr.

 


• Ved å hjelpe barnet til å dekorere rommet med lys, farge og favorittfigurer, kan du skape stemningen som vekker fantasien til live.

• Fantasifull belysning kan gjøre barnas soverom til et spesielt sted der både barnet og vennene dens kan lege i gode omgivelser.

 

Se lysene

Lek, fantasi og moro

 
Barn lever i en fantasiverden. Soverommet er en lekeplass der de kan føle seg inspirerte til å leke og skape sine egne eventyr. Leker hjelper til med å skape historien, og når den kombineres med lys, kommer fantasiverdenen til live på nye og spennende måter.

• Et blafrende lys kan skape dansende skygger og gi eventyr liv, eller være en magisk lyskaster som åpner en hemmelig passasje til et nytt rike.
• En projektor kan skape nye verdener i taket - en portal til fantastiske nye eventyr.
• En lommelykt kan være en tryllestav, en laserstråle eller bare en måte å utforske en hemmelig grotte på.
• Et nattlys er en umiddelbar venn som beskytter og tryller bort mørket.

Fantasifull belysning gjør at barnet selv får kontrollen og kan bevege seg dit fantasien tar dem med – og de kan ta med seg andre leker.

 

Se lysene

Godnattfortellinger med en lykkelig slutt

 
Godnattfortellingen er kanskje den mest dyrebare stunden i løpet av hele dagen – en unik mulighet til å tilbringe tid og knytte sterkere bånd med barnet.


• Den vekker leseinteressen hos barnet og gir dem bedre leseferdigheter.
• Den oppmuntrer til å tenke mer kreativt.
• Fortellingene inspirerer i leken, hjelper dem til å forstå sin egen verden og fantasiverdenen.

Fantasifull belysning kan hjelpe deg med å gjøre denne stunden enda mer spesiell og inspirerende, ved at du kan skape den helt riktige atmosfæren. Og med StoryLight endres lyset mens du leser slik at fortellingene på magisk vis blir levende og det blir en lykkelig slutt hver gang.

 

Se lysene


© Disney 2015